Cat costa o vacanta de Craciun in destinatii inedite din Romania (Galerie foto)

Marti, 24 Decembrie 2013, ora 13:00
4134 citiri
Cat costa o vacanta de Craciun in destinatii inedite din Romania (Galerie foto)

Romania este presarata cu bijuterii turistice, astfel ca cei care vor sa plece in vacanta de Craciun pot gasi oferte pentru toate gusturile.

Exista locuri in tara noastra unde isi pot petrece Sarbatorile atat cei cu spirit aventurier, cei care vor o sarbatoare traditionala, cat si persoanele pasionate de legenda vampirilor.

Senzatii extreme la Hotelul de Gheata de la Balea Lac

Hotelul de Gheata de la Balea Lac si-a deschis portile mai devreme cu doua zile, avand in vedere ca sculptorii au reusit sa termine mai repede constructia.

"Pentru temerarii ce doresc sa-si petreaca o noapte aici exista amenajate 12 camere cu pat dublu. In plus, hotelul are si un bar de gheata, unde se pot servi diverse bauturi, inclusiv specialitati in pahare de gheata, precum si un restaurant pentru servirea mesei (unele preparate sunt servite pe platouri de gheata), o zona pentru pregatirea preparatelor culinare si un hol de intrare", se arata in comunicatul transmis de reprezentantii hotelului.

Tema din acest sezon este "Baroque in Ice", astfel ca fiecare camera a hotelului are un nume si este amenajata dupa un element simbol ce are legatura cu barocul.

Pentru cei care isi doresc sa incerce ceva diferit si unic, Hotelul de Gheata are urmatoarele oferte in perioada Craciunului:

- Sejur 1 noapte la Hotel of Ice in camera dubla cu demipensiune - Pret: 900 lei/2 persoane;

- Sejur de 2 nopti cu demipensiune: prima noapte la Palatul Brukethal Avrig, a doua noapte la Hotel of Ice - Pret: 1.364 lei/2 persoane;

- Sejur 3 nopti cu demipensiune: prima noapte de cazare la Palatul Brukenthal Avrig, a doua noapte la Cabana Balea Lac, a treia noapte la Hotel of Ice - Pret: 1.864 lei/2 persoane.

Un Craciun traditional in Bucovina

Pentru romanii care tin la traditii, Bucovina poate fi destinatia perfecta. De obicei, turistii sunt intampinati cu bucate locale, se pot da cu sania, pot face gratar in zapada sau se pot bucura de o perioada de relaxare la spa.

Pensiunea Royal din Campulung Moldovenesc are doua oferte de Craciun:

- pachet demipensiune (mic dejun,cina) - 4 nopti, 5 zile, masa festiva de Craciun;

- pachet pensiune completa (mic dejun,pranz si cina) -4 nopti,5 zile,masa festiva de Craciun.

Ambele oferte includ:

- primirea oaspetilor cu vin si placinte poale-n brau;

- 4 nopti cazare in camera dubla;

- taierea si pomana porcului;

- Plimbari cu sania trasa de cai;

- program artistic cu colindatori;

- bauturile alcoolice specifice zonei sunt incluse in timpul meselor (vin, palinca, afinata).

Proprietarii cabanei sustin ca meniul va fi unul traditional si va include, printre alte bunatati, pomana porcului, tochitura sau placinte poale in brau.

Preturile practicate sunt de 1.100 lei/persoana in camera dubla, respectiv 900 lei/persoana in camera dubla.

Pensiunea Inima Bucovinei este situata in localitatea Frasin, judetul Suceava. De Craciun, proprietarii isi intampina turistii cu tuica fiarta si placinte poale-n brau.

Oferta include un sejur de patru zile, in perioada 23-27 decembrie, iar clientii pot vizita fara probleme manastirile Voronet, Humor, Sucevita, Moldovita si Putna, au acces la partie de ski, pot primi colindatorii, iar cina din ziua de Craciun este una autentica.

Insa si pretul este pe masura, de 1.450 lei/persoana.

Daca vrei sa ajungi la Vatra Dornei, te poti opri la motelul Casa Bucovineana, unde in aceasta perioada exista urmatoarele oferte:

- Camera dubla: 150 lei/camera/noapte

- Garsoniera: 200 lei/garsoniera/noapte

Motelul este dotat cu Internet wireless, salon de relaxare, gratar si room-service. La cerere se organizeaza excursii, dar si jocuri. Mai mult, el se afla foarte aproape de partie si ofera mancare traditionala.

Pasionat de vampiri? Cazeaza-te in casa lui Dracula

Pentru cei pasionati de legenda lui Dracula, un sejur de trei nopti la castelul sau din Muntii Bargaului costa 810 lei.

Turistii vor fi intampinati cu mancare traditionala, precum pomana porcului, sorici si carnati. Mai mult, Mos Craciun va imparti daruri in seara de Ajun, iar locatarii vor fi invatati cum sa se fereasca de Conte.

In plus, in ziua de Craciun, ei pot participa la slujba la una dintre bisericile din apropiere.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#oferte Craciun Romania, #oferte Craciun Bucovina, #sejur Craciun Bucovina, #oferte Craciun Hotel Gheata, #sejur Hotel Gheata, #sejur Castelul Dracula, #Craciun Castelul Dracula , #oferte turism