Cat va costa un Paste traditional, in Romania

Miercuri, 04 Aprilie 2012, ora 07:14
4471 citiri
Cat va costa un Paste traditional, in Romania

Cand mai sunt vreo zece zile pana la Paste, agentiile de turism au, inca, o multime de oferte pentru a va petrece zilele libere in Romania, intr-un mod traditional.

La pensiunea Rodica din Busteni, care are 20 de locuri in camere duble, fiecare cu bai proprii, puteti petrece sarbatorile de Paste cu 110 lei/persoana, in perioada 14 - 16 aprilie. Puteti alege intre una din cele 8 dormitoare separate, dotate cu baie proprie si televizor LCD, sau apartamentul cu doua dormitoare, living, baie si bucatarie (dotata cu frigider, cuptor cu microunde, vase, tacamuri si pahare), aflat la mansarda vilei.

De asemenea, pensiunea pune la dispozitie un gratar, loc de joaca pentru copii, telefon, Internet wireless si parcare.

In Bran, puteti gasi cazare de 4 stele la pensiunea Cristal, contra sumei de 370 de lei/persoana, in perioada 13 - 16 aprilie. In pret este inclus mic dejunul din fiecare zi, precum si gustarea traditionala dupa slujba de Inviere (cu oua rosii, carnaciori, branzeturi, legume, cozonac, pasca, placinte si vinul casei), masa festiva de Paste, cu preparate traditionale de casa si gratar facut in aer liber. Daca va doriti acest lucru, puteti participa la vopsirea oualor, iar copiii vor avea suprize din partea iepurasului.

Pensiunea are o camera single, 16 camere duble si o camera tripla, toate dotate cu baie proprie, televizor si minibar. In plus, exista un restaurant cu 250 de locuri, bar de zi, terasa, teren de sport amenajat pentru fotbal si tenis de camp, iar, din gradina, puteti vedea Piatra Craiului.

Pentru 395 de lei de persoana va puteti petrece Pastele (13 - 16 aprilie) la hotel Orizont Calimanesti Caciulata. Pe langa mic dejun, in pret intra si gustarea din noaptea de Inviere, cina pascala de duminica si acces la Internet.

Pensiunea pune la dispozitie si masaj de relaxare, kinetoterapie individuala, bai relaxante, aromoterapie, hidroterapie si cromoterapie, sedinte de echitatie pentru adulti si copii, insa trebuie sa platiti pentru fiecare serviciu separat.

Potrivit anuntului de pe Infoturism, in pret nu este inclusa taxa de statiune de 1 la suta pe zi, care se achita la receptie.

Daca doriti sa petreceti sarbatoarea Pastelui in mod traditional maramuresean, va puteti indrepta spre Sighetul Marmatiei, unde cazarea la hotelul Marmatiei, de 3 stele, costa 726 de lei de persoana, in perioada 14 - 17 aprilie.

In prima seara aveti parte de o cina traditionala, iar, in ziua de Paste, va puteti plimba cu caruta la Muzeul Satului Maramuresean, inainte de cina festiva, in timpul careia veti asista si la un spectacol folcloric cu ansamblul Mugurelul.

Hotelul, construit in perioada 1941 - 1942, a fost renovat, devenind o locatie de lux, avand vedere spre raul Iza, spre parc si oras.

Preturile cresc daca va doriti un Paste la Voronet, ajungand la 1.000 de lei/persoana, pentru perioada 13 - 17 aprilie. Cazarea se face la pensiunea Casa Doamnei, clasificata la 3 stele si situata la intrarea in Voronet. In fiecare camera aveti televizor LCD, acces la Internet wireless si minibar.

Pensiunea are un restaurant, unde se va servi si cina inclusa in pret sau micul dejun, precum si o crama.

Pentru a sarbatori Pastele in Platinis trebuie sa platiti 618 lei/persoana (camera dubla) sau 755 lei (single), in hotelul Cindrel, aflat la poalele muntelui cu acelasi nume. Camerele sunt atat la nivel de 5 stele, cat si la 4 sau 3, toate avand televizor LCD, minibar, seif, Internet wireless si uscator de par.

Totusi, in pretul mentionat, este inclusa cazarea in camere de 3 stele, in perioada 13 - 17 aprilie, cu pensiune completa.

Astfel, beneficiati de gustare dupa slujba de Inviere, acces gratuit la piscina interioara incalzita, biliard, tenis de masa si parcare.

Contra cost, puteti sa va bucurati de sauna uscata finlandeza (18 lei/persoana/30 de minute), masaj (50 de lei/40 de minute) sau plimbari cu ATV (80 lei/ora).

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#oferte turism Paste Romania, #preturi cazare Paste Romania , #oferte turism