Cele mai bune oferte de vacanta in Turcia

Luni, 02 Iulie 2012, ora 07:39
5034 citiri
Cele mai bune oferte de vacanta in Turcia
Foto: Arhiva

Daca nu vrei sa iti petreci concediul in Romania, poti alege Turcia, care este o destinatie ieftina, mai ales ca agentiile de turism s-au inghesuit sa faca promotii pentru un sejur pe litoralul acestei tari.

Astfel, Ziare.com a intocmit o lista ce cuprinde oferte pentru o vacanta la mare, in Turcia.

Un sejur in Kusadasi, la Hotel Melike, timp de 3 nopti, de doua stele, costa 27 de euro, prin agentia Delta Best Turism.

Insa acest pret include doar asistenta turistica in statiune, astfel ca trebuie sa iti platesti singur transportul cu avionul, asigurarea medicala, programele optionale si taxele de hotel si de statiune.

Daca vrei sa stai mai mult in aceasta statiune, poti opta pentru pachetul de la AIS Travel, de 5 nopti, la Hotel Talat, de doua stele, situat la o distanta de un kilometru de plaja.

Pentru 30 de euro, oferta include micul dejun, insa nu sunt acoperite transportul si taxele de aeroport.

Aceeasi agentie are un sejur de 5 nopti in Kusadasi, la Hotel Sahin Yuvasi, de doua stele si jumatate, pentru 38 de euro. Oferta include micul dejun, dar va trebui sa iti platesti singur transportul si taxele de aeroport. La solicitare, se pot oferi si tarife cu demipensiune inclusa.

Un sejur in Kusadasi la Hotel Minay, de trei stale, timp de 6 nopti, cu demipensiune inclusa, costa 115 euro, cu toate taxele incluse, prin intermediul agentiei Genius Travel. In acest pret nu intra, insa, transportul cu avionul.

O saptamana in statiunea Kusadasi, la Hotel Uslan, de trei stele, costa 376 de euro. Pentru acest pret, ai atat toate taxele platite, cat si transportul, transferul hotel-aeroport si micul dejun. Insa Monkey Travel nu ofera asigurarea medicala.

Daca nu vrei sa ai griji in vacanta, agentia Oceania Travel ofera un sejur de 8 nopti in Kemer, la Hotel Larissa Garden, de 4 stele, in regim all-inclusive, pentru 498 de euro. In acest pret sunt incluse toate taxele obligatorii, biletul de avion, transferul pana la hotel, asistenta turistica si asigurarea medicala.

Si Boreal Tours ofera un sejur all-inclusive, in Kusadasi, la Hotel Surtel, de 3 stele, timp de 7 nopti. Transportul se face cu autocarul, din Bucuresti, si beneficiezi de insotitor de grup pe timpul deplasarii, precum si de asistenta turistica in statiune. Serviciile neincluse in oferta sunt asigurarea medicala si transferul cu ferry-boatul la Canakkale (4 euro/persoana).

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#oferta vacanta Turcia, #oferte sejur Turcia, #Turcia all inclusive, #oferta litoral Turcia , #oferte turism