Cele mai bune oferte pentru vacanta la mare in Grecia

Marti, 12 Iunie 2012, ora 07:20
9359 citiri
Cele mai bune oferte pentru vacanta la mare in Grecia
Foto: Arhiva

Daca nu doresti sa mergi in vacanta pe litoralul din Romania, o destinatie la indemana este Grecia, deoarece este aproape, iar preturile sunt convenabile.

Astfel, Ziare.com a realizat o lista a celor mai tari oferte pentru sejururi, chiar daca Grecia este in criza.

Sapte nopti in statiunea Halkidiki Sithonia, la Hotel Vila Stellitsa, de trei stele, costa 100 de euro, in iunie, insa poate ajunge si la 190 de euro, in august. Agentia Boreal Tours a inclus in acest pachet doar asistenta turistica pe tot parcursul vacantei, astfel ca va trebui sa scoti bani din buzunar pentru asigurare medicala de calatorie, taxele de statiune si de intrare la obiectivele turistice, precum si pentru programele optionale.

Daca vrei un sejur in insula Thassos, agentia Ecovoyage Tour ofera un pachet de trei nopti, cu cazare la Hotel Vila Victoria, preturile fiind cuprinse intre 35 de euro, in iunie, si 92 de euro, in iulie. Toate taxele sunt acoperite de aceasta suma, insa transportul se va face individual sau, la cerere, prin intermediul firmei. De asemenea, agentia are un pachet de 7 nopti, pretul minim perceput fiind de 82 de euro.

Pretul unui sejur de trei nopti in insula Thassos, la Hotel Aloe, de trei stele, varieaza intre 40 de euro, in iunie, si 77 de euro, in iulie. Agentia Ecovoyage Tour a inclus toate taxele in aceasta suma, iar transportul se poate realiza la cerere.

Sapte nopti petrecute pe insula Zakynthos, la unul din apartamentele din complexul Agios Sostis, de trei stele, costa 36 de euro, in luna iunie, si 147 euro, in iulie, prin intermediul agentiei Turistsal. Suplimentar, se poate opta pentru transport (76-115 euro/pers + 20 euro taxa de ferry boat) si pentru cina (69 euro).

De asemenea, firma ofera un sejur pe insula Kefalonia, la Hotel Apartamente Skala, de trei stele, la preturi cuprinse intre 36 de euro, in iunie, si 147 de euro, in iulie, cu toate taxele obligatorii incluse.

Un sejur de 7 nopti in Halkidiki Kassandra, la Hotel Alexander The Great Beach, de 4 stele, costa 250 de euro, prin intermediul agentiei Family Tour. Toate taxele obligatorii sunt incluse in acest pret, iar firma poate oferi transport, la cerere. Insa oferta este valabila doar pana la 30 iunie.

O vacanta de 5 nopti in Paralia Katerini, la Hotel Vila Phaethon, de trei stele, costa 107 euro in perioada 26 iunie - 30 august, iar intre 14 si 19 septembrie, sejurul este la jumatate, adica 54 de euro. Agentia Boreal Tours a inclus toate taxele in acest pret, insa fara asigurari. Optional, se poate asigura micul dejun (4 euro/persoana/zi) si/sau cina (meniu, 8 euro/persoana/zi) intr-un restaurant din apropiere.

O saptamana in insula Creta, in luna iunie, costa intre 500 si 700 de euro. Insa cea mai buna perioada de vacanta in acest loc este 3-10 august, cand agentia ofera o reducera considerabila, pretul practicat fiind de 22 de euro. Astfel, sunt incluse transportul cu avionul si cu autocarul, pana la hotelul Magda, de patru stele, asistenta turistica in limba romana si asigurarea medicala.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#oferte vacanta Grecia, #pret sejur Grecia, #oferte sejur Grecia, #pret vacanta Grecia, #cazare Grecia , #oferte turism
Comentarii