Concediu in Delta Dunarii? Aflati cat trebuie sa platiti

Vineri, 19 August 2011, ora 07:29
5293 citiri
Concediu in Delta Dunarii? Aflati cat trebuie sa platiti
Foto: Arhiva

Mai putin populara in randul turistilor decat litoralul, Delta Dunarii va poate oferi o experienta unica, un concediu pe sfarsit de vara aducand si preturi mai reduse.

De la pescuit la privitul pasarilor - sunt peste 320 de specii in Delta Dunarii - activitatile pot fi multiple, iar preturile pentru un sejur sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar unele potrivite si pentru persoanele cu mai multe pretentii.

La hotelul Salcia, de 2 stele, situat in comuna Maliuc, in judetul Tulcea, la cateva minute de Lacul Fortuna si de canalele Sontea, zone atractive prin multimea si diversitatea pasarilor, dar si prin posibilitatile de pescuit sportiv, puteti petrece un sejur de 5 zile (4 nopti) contra sumei de 360 de lei pe camera dubla de persoana, potrivit unei oferte pe Infoturism.

Daca doriti sa stati intr-o camera cu aer conditionat, TV, baie proprie si demipensiune inclusa, pretul urca, pentru aceeasi perioada, la 480 lei de persoana, ofertele fiind valabile pentru grupuri de peste zece persoane.

Oferta nu include transportul spre comuna Maliuc. De la Gara Fluviala Tulcea trebuie sa luati o nava, pretul unui bilet fiind cuprins intre 15 si 22 de lei, in functie de tipul acesteia. Drumul dureaza intre 50 si 80 de minute. Daca vreti sa mergeti cu o nava rapida, particulara, preturile urca la 200 - 350 de lei.

Pentru cazare de lux, hotelul WELS, de patru stele, amplasat pe o colina de pe malul drept al bratului Sfantu Gheorghe, va ofera un sejur de 6 zile/5 nopti la pretul de 478 de lei/persoana, in camera dubla, sau 724 lei/persoana, in camera single. Hotelul are iesire la Dunare, pajiste si miniplaja, iar, printre dotari, se numara sala de agrement cu masa de biliard, tenis de masa, spalatorie si calcatorie proprie, restaurant cu bar, semineu si terasa in aer liber, cu vedere la Dunare.

In tariful de cazare sunt incluse mai multe servicii, inclusiv roomservice, acces la Internet, trezirea la ora solicitata, sezlong-uri pe miniplaja, loc de joaca pentru copii in spatiul verde, pescuit la malul Dunarii, parcare pazita si acostarea ambarcatiunilor la poton. Contra cost, se pot efectua excursii in Delta cu ambarcatiuni proprii, inchiria articole pentru pescuit, ski nautic, servicii de spalatorie, biciclete, plimbari cu caruta, ponei sau tractorasul pentru copii.

O experienta inedita puteti avea la hotelul plutitor Sageata Apei, clasificat la 4 stele, care are 7 camere duble, cu unul sau doua paturi, dotate cu baie proprie, aer conditionat si televizor. Restaurantul si barul se afla la nivelul al doilea al hotelului plutitor, existand chiar si sala de conferinte, video proiector si sistem home cinema. Pe puntea a treia este o terasa deschisa, dotata cu sezlonguri si masute.

Un sejur de 4 zile, la 600 de lei/persoana, include cazarea, 3 mese pe zi, fara bauturi alcoolice si racoritoare, insa cu apa, ceai si cafea la discretie, transferul de la Murighiol la hotelul plutitor, zece ore plimbare cu barca, ustensile pentru pescuit. De asemenea, daca anuntati dinainte, vi se poate oferi meniu dietetic si vegetarian.

Excursiile se vor desfasura pe bratul Sfantu Gheorghe, in zona lacurilor Uzlina, Isac si Chiril, existand chiar si posibilitatea efectuarii unor partide de vanatoare in inima Deltei Dunarii. Proprietarii avertizeaza ca nu sunt permise animalele de companie, iar fumatul este interzis.

Pentru 7 zile in Complexul Mila 35, aflat langa Tulcea, pe o suprafata de 20.000 mp, va trebui sa platiti 954 de lei/persoana/camera dubla. Complexul este construit pe baza unei foste cherhanale si dispune de 62 de locuri de cazare, in doua corpuri diferite. Hotelul Mila 35 are 20 de camere duble si 2 camere cu pat matrimonial, baie proprie, balcon, vedere spre Dunare, TV, telefon si minibar, dotari de 3 stele. Pensiunea cu acelasi nume are dotari de 4 flori, pentru 8 camere duble si 1 apartament.

In cadrul complexului exista un teren de sport multifunctional (tenis de camp, fotbal, volei, baschet), cu instalatie de nocturna, insa trebuie sa platiti pentru inchirierea mingiilor de fotbal sau a rachetelor de tenis, dar si pentru utilizarea nocturnei (20 de euro).

Daca vreti sa combinati o vacanta la mare cu una in Delta Dunarii, puteti opta pentru complexul turistic Green Village, aflat in localitatea Sfantu Gheorghe. Complexul ocupa o suprafata de 30.000 mp si dispune de 50 de camere duble si 40 de apartamente.

Serviciile includ badminton, fotbal pe plaja, tenis de masa, fitness, sauna, piscina, jacuzzi, Internet, TV, biblioteca, biliard, sah, remi si table. De asemenea, puteti inchiria biciclete sau caiace sau efectua excursii in Delta Dunarii, precum si sa practicati pescuitul, pe Dunare sau pe lac. Pana pe 31 august, pretul este de 838 de lei/persoana/sejur.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
#oferte hoteluri Delta Dunarii, #sejur Delta Dunarii, #oferte cazare Delta Dunarii , #oferte turism