Cum sa inchiriezi o tara intreaga pentru 70.000 de dolari

Miercuri, 09 Noiembrie 2011, ora 21:08
3459 citiri
Cum sa inchiriezi o tara intreaga pentru 70.000 de dolari
Foto: oursurprisingworld.com

Pentru suma de 70.000 de dolari pe noapte, oricine poate inchiria intregul stat Liechtenstein din buricul Europei.

Principatul Lichtenstein, un mic tinut marginit de Elvetia la vest si de Austria la est, cu o suprafata de 160 de km patrati si o populatie de aproximativ 35.000 de locuitori, "se ofera" doritorilor de peisaje frumoase din Alpi, de vai intinse, si de castele impunatoare, informeaza bornrich.com.

Anul trecut, insa, faimosul rapper Snoop Dogg a primit un refuz ferm din partea autoritatilor atunci cand a incercat sa inchirieze intreaga tara, pentru o suma ramasa confidentiala, dorind sa filmeze un videoclip.

Pentru clientii doritori de inchiriere, Liechtensteinul va fi disponibil in totalitate: strazile vor fi marcate special, iar o moneda temporara va functiona pe perioada intelegerii.

In suma de 70.000 de dolari intra si cazarea a 150 de invitati.

Pentru "cativa" dolari in plus clientii pot beneficia si de un blazon sau de o procesiune medievala speciala.

Invitatii se pot da cu sania, pot participa la focuri de artificii sau se pot plimba cu trasura prin capitala Vaduz. Pot vizita cramele printului, degusta diferite feluri de vinuri sau se pot bucura de un apus de neuitat, la o altitudine de 1.000 de metri deasupra nivelului marii. Iubitorii de senzatii tari pot practica schiul sau snowboardul.

Rezervarile se pot face numai cu sase luni inainte, iar, in cazul in care doritorii se razgandesc in ultima clipa, vor trebui sa plateasca jumatate din suma initiala.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#tara de inchiriat, #Liechtenstein de inchiriat, #cum sa inchiriezi o tara , #oferte turism