Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Oferte Early Booking pentru ...Ziua Indragostitilor - Du-ti iubita la Paris aproape gratis

Marti, 12 Octombrie 2010, ora 18:40
3480 citiri
Oferte Early Booking pentru ...Ziua Indragostitilor - Du-ti iubita la Paris aproape gratis
Foto: turisteuropa.ro

Desi pana la Ziua Indragostitilor mai sunt patru luni, agentiile de turism vin cu oferte Early Booking pentru sejururile din perioada zilei de 14 februarie, mizand pe faptul ca celebra sarbatoare americana a inceput sa prinda destul de bine la romani.

Pentru ca dragostea nu tine cont nici de varsta si nici de timp, cei care sunt vesnic indragostiti pot petrece cateva zile de neuitat in marile orase europene. Preturile pentru o mini-vacanta de 3-4 zile variaza in jurul sumei de 250 de euro de persoana. Mai mult, pentru rezervari pana in data de 15 octombrie, puteti beneficia de un discount de 36%, potrivit ofertelor prezentate pe infoturism.ro. Asa ca, daca vreti sa petreceti o vacanta plina de dragoste, dar fara mari cheltuieliar fi bine sa va grabiti.

Un sejur de 4 zile, in perioada 13-16 februarie, in Paris, considerat de altfel Orasul Indragostitilor, costa 299 de euro de persoana, in camera dubla. Sejurul este individual, iar tariful include zbor Bucuresti - Paris - Bucuresti, taxe aeroport, taxe bagaj, cazare 3 nopti cu mic dejun inclus la hotel All Seasons Gare Est, de 3 stele.

Modalitatea de plata consta in 100 euro avans/persoana, nereturnabili in caz de retragere, iar restul de plata pana la 10 zile inainte de plecare. Hotelul este situat la 3 km de centrul orasului, la 22 km catre aeroport (Charles de Gaulle) si numai la 3 minute pe jos pana la cea mai apropiata statie de metrou (Chateau Landon).

Cei care doresc sa sarbatoreasca Valentine's Day in stil vienez o pot face printr-o mini vacanta de 4 zile, in perioada 13-16 februarie, la un pret de 245 de euro. Cazarea se face la Hotel Mozart, de 4 stele, din Viena, in camera dubla, cu mic dejun inclus. Transportul se face cu avionul cu plecare din Bucuresti. Avansul este de 90 de euro, suma nereturnabila daca va razganditi, iar restul de plata se face cu pana la 10 zile inainte de plecare.

Acest hotel de 3 stele este perfect localizat aproape de centrul orasului Viena, oras istoric si cultural, ce se afla la nu mai mult de 10 minute fata de hotel. Pe perioada anilor '50 hotelul a fost numit dupa numele celebrului compozitor - Mozart. Cele 50 de camere au fost mobilate pentru un confort standard, echipate cu telefon, tv satelit, si baie privata, potrivit infoturism.ro.

La fel de frumoasa ar putea fi o zi dedicata iubirii si in Barcelona, unde un sejur de 4 zile la hotel Novotel Sant Cugat, de 4 stele, costa 264 de euro. Sejurul este in perioada 13-16 februarie, cazarea se face in camera dubla, iar in pret este inclus si micul dejun si transportul cu avionul cu plecare din Bucuresti.

Hotelul a fost deschis in anul 1992 si este situat in apropierea centrului de conferinte si, de asemenea, in apropierea a El Valles Technological Park. Cea mai apropiata statie de metru este la 50 metri, iar cel mai apropiat aeroport se afla la o distanta de 25 km. Distanta pana in centrul orasului este de 4 km. Cei interesati trebuie sa achite un avans de 105 euro.

Un sejur de 3 zile, in Madrid, in preajma zilei de 14 februarie, costa 243 de euro. Cazarea se face la hotel Sunotel Amaral, de 3 stele, care este localizat in centrul orasului in apropere de faimoasa Plaza de Cuzco, dar si de Paseo de la Castellana. Hotelul dispune de 126 camere duble cu pat matrimonial, restaurant, unde se serveste micul dejunul, pranzul si cina.

Toate camerele sunt echipate cu aer conditionat, mini bar, uscator de par, TV, acces Internet si seif. Hotelul mai dispune de piscina, solar si o mica gradina. Pretul include si mic dejun si transport cu avionul cu plecare din Bucuresti, iar modalitatea de plata presupune un avans de 90 de euro.

Indragostitii de toate varstele pot alege sa petreaca Valentine's Day in Italia, fie la Roma, fie in frumoasa Venetie. Un sejur de 4 zile la Roma costa 189 de euro de persoana, in camera dubla la hotel Excel Montemario 4. Hotelul are o atmosfera calda si primitoare, fiind situat in zona stadionului olimpic, la 15 min de Vatican si 20 min de centrul istoric cu mijloacele de transport locale. Ca sa va asigurati ca veti avea intaietate, trebuie sa dati un avans de 60 de euro.

Si pentru Venetia exista oferte pentru luna februarie. Astfel, in perioada 12-15 februarie, la hotel Lux de 3 stele, indragostitii pot beneficia de cele mai frumoase momente. Hotelul este situat langa Piazza San Marco, in imediata vecinatate a celor mai bune banci, a strazilor cu magazine, a teatrelor si a nenumaratelor restaurante. Sejurul costa 336 de euro si are micul dejun si transportul cu avionul incluse in pret. Modalitate de plata presupune 135 euro avans, iar restul de plata pana la 10 zile inainte de plecare.

Daca v-ati dorit sa vedeti celebra Londra, Ziua Indragostitilor este un prilej excelent. O vacanta in perioada 13-16 februarie la hotel Ambassadors Earls Court, de 3 stele, costa 280 de euro, din care 80 de euro reprezinta plata in avans. In pret este inclus zborul Bucuresti - Londra - Bucuresti, taxele de aeroport, taxele de bagaj si cazarea de 3 nopti cu mic dejun inclus.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#oferte Ziua Indragostitilor, #indragostiti oferte sejur, #sejur orase europene , #oferte turism