Oferte last minute de 1 Decembrie: Vezi cat te costa mini-concediul de Ziua Nationala

Marti, 29 Noiembrie 2011, ora 09:08
4218 citiri
Oferte last minute de 1 Decembrie: Vezi cat te costa mini-concediul de Ziua Nationala
Foto: Arhiva

Daca nu v-ati hotarat unde sa va petreceti mini-vacanta de 1 Decembrie, mai aveti inca timp, iar preturile sunt reduse la ofertele de tip "last minute".

Plecarile se pot face fie pe 30 noiembrie, fie pe 1 decembrie, iar cele mai multe oferte sunt pentru statiunile montane, mai ales ca este si debutul sezonului de iarna.

Daca vreti sa va petreceti mini-concediul de 1 Decembrie in apropierea castelului Bran, puteti opta pentru 4 nopti (30 noiembrie - 4 decembrie) la pensiunea Valea Argintilor, de 5 margarete, aflata in satul Simon, la 6 kilometri de castel.

Pretul de persoana, pe sejur, este 299 de lei, avand demipensiune, cu mancare traditionala, inclusa, potrivit anuntului de pe Infoturism.ro. Transportul, excursiile optionale, intrarile la obiectivele turistice si alte mese in afara de cele mentionate sunt platite separat.

Tot in Bran, la pensiunea Cristal, de 4 margarete, sejurul de 3 nopti, incepand cu 1 decembrie, va costa 380 de lei de persoana. In prima seara este organizat un foc de tabara, la care se serveste tuica fiarta din partea casei, urmat de un ospat vanatoresc sau meniu traditional romanesc, la alegere.

In Predeal, un sejur in aceeasi perioada, cu mic dejun inclus, va costa 80 de euro/persoana, in hotelul de 4 stele Piemonte. De asemenea, beneficiati si de un program special de Ziua Nationala. Astfel, pe 1 Decembrie este organizata o masa festiva cu bufet suedez, iar, pe 2 decembrie, exista o cina festiva cu muzica live. In ultimele doua zile, masa este servita tot sub forma unui bufet suedez.

Hotelul dispune de 54 de locuri in 4 apartamente cu jacuzzi, 20 de camere duble si 6 camere single, toate dotate cu seif, acces la Internet si televiziune prin cablu. In plus, de la hotel puteti inchiria ATV-uri si scootere si puteti cere transferul la partiile de schi, precum si inchiria echipamentele de schi.

Va puteti petrece Ziua Nationala si in Sibiu, la pensiunea Bazna, de 3 margarete, la un pret de 190 de lei, pentru loc in camera dubla, cu demipensiune. Va sunt oferite cina de pe 1 Decembrie, o cina festiva pe 2 decembrie, dupa o plimbare cu caruta la Velt, mic dejun, plimbare cu caruta la Boian si cina pe 3 decembrie, precum si mic dejun in ultima zi de sedere.

Tot in apropiere de Sibiu, la Gura Raului, puteti petrece 4 zile (3 nopti cazare) la hotelul Bocca del Rio, de 3 stele, fiind inclus doar mic dejunul. Totusi, pretul este unul scazut, de 199 de lei/persoana pe sejur.

Contra sumei de 250 de lei/persoana, puteti petrece 3 nopti la Vila Ermitage, din Busteni, unde beneficiati de mic dejun si de cina festiva. Pentru copiii cu varste pana in 7 ani, cazarea este gratuita, in timp ce, pentru copiii pana cu varste intre 7 si 10 ani, se plateste jumatate din tariful pentru un adult.

La hotelul New Montana, de 4 stele, din Sinaia, 3 nopti de cazare costa 90 de euro de persoana, pachetul avand inclus mic dejun sub forma unui bufet suedez, cina traditionala romaneasca, acces la piscina incalzita, sauna, jacuzzi, fitness, Internet wireless si locul de joaca pentru copii.

Trei nopti de cazare la hotelul Miraj, de 4 stele, din Poiana Brasov, va costa, in perioada 1 - 4 decembrie, 500 de lei/persoana. In pret intra mic dejun, demipensiune, o intrare gratuita la Paradisul Acvatic Brasov si cina festiva de 1 Decembrie, care cuprinde foc de tabara si gratar in aer liber.

De asemenea, aveti acces gratuit la sauna, parcare si Internet wireless, iar, de la hotel, puteti inchiria ATV-uri sau snowmobile.

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#oferte last minute munte, #oferte last minute, #cazare Sibiu, #cazare Poiana Brasov, #cazare Bran , #oferte turism
Comentarii
Poza Conu_Alecu
Conu_Alecu
rank 5