Oferte last-minute pentru mini-vacanta de Rusalii

Vineri, 21 Iunie 2013, ora 19:16
2737 citiri
Oferte last-minute pentru mini-vacanta de Rusalii

Romanii au mai obtinut o mini-vacanta in acest an, dupa ce luni, a doua zi de Rusalii, a fost declarata libera.

Astfel, agentiile de turism s-au gandit sa exploreze aceasta oportunitate si au pregatit oferte pentru acest weekend prelungit.

Nefertiti Travel are un pachet de doua nopti, cu cazare in camera dubla la Hotel Cerna de trei stele, din Saturn. Pretul este de 118 lei de persoana si exista posibilitatea de prelungire a sejurului, contra sumei de 59 lei/persoana/noapte.

Daca vrei sa te bronzezi in Eforie Nord, atunci agentia de turism mai are o oferta tot pentru doua nopti de cazare, dar la un hotel de doua stele, pentru 74 de lei de persoana. De asemenea, exista posibilitatea de a prelungi sejurului pentru 37 lei/persoana/noapte.

Pentru Mamaia, un sejur de trei nopti ce include cazare cu mic dejun la Hotelul Venus de doua stele costa 180 de lei de persoana.

Agentia Demian Travel are o oferta pentru patru nopti de cazare la pret de trei, la Hotel Balea de doua stele, din Neptun, pentru 99 lei de persoana.

Daca esti impatimit al muntelui, atunci agentia de turism Dunarea Albastra ofera un sejur de trei nopti la Poiana Brasov, cu cazare la Hotelul Rina Tirol, de trei stele, cu mic dejun inclus si wireless. In apropiere se afla muntii Postavarul si exista un serviciu de transfer care ofera transportul pana acolo.

O alta destinatie ar putea fi Vatra Dornei. Cei de la Olimpia Turism au un sejur de trei nopti, cu cazare la hotelul Domeniului Dornei, de patru stele, pentru 345 lei de persoana. Pretul include mic dejun, piscina interioara incalzita, sauna, sala de forta si loc de joaca pentru copii.

Daca nu doriti sa ramaneti in tara, atunci puteti opta pentru Bulgaria. Familly Tour are o oferta cu cazare 3 nopti la unul din hotelurile din cadrul complexului Grand Varna, in regim all inclusive plus sezlonguri la plaja, bauturi non-stop si loc de parcare. Pretul pachetului turistic costa 93 de euro de persoana.

Emerald Travel va trimite in statiunea Nisipurile de Aur, la un hotel de patru stele, in regim all inclusive. Pentru 118 euro de persoana nu sunt incluse urmatoarele servicii: transportul, taxa de statiune de 7 euro/persoana si asigurarea medicala.

Nefertiti Travel are o oferta si pentru Grecia, in insula Creta. Tariful este de 318 euro / persoana, iar sejurul contine 4 nopti de cazare cu mic dejun inclus, la un hotel de doua stele. De asemenea, in acest pret intra si transportul cu avionul, precum si taxele de aeroport.

Daca vrei sa calatoresti in acest weekend in Italia, Olimpia Turism ofera un pachet de 229 de euro, la Milano si include cazare 4 nopti la un hotel de trei stele, mic dejun inclus, bilet de avion din Bucuresti, taxele de aeroport si bagajul de mana.

Camerele sunt moderne si beneficiaza de aer conditionat. In zonele publice este disponibil acces gratuit la internet Wi-Fi, iar parcarea este gratuita. Camerele de hotel au decor minimalist, podea cu gresie, TV LCD cu canale prin satelit si canale Sky si baie privata cu uscator de par. La micul dejun sunt servite cafea sau ceai si croasante in fiecare zi.

De asemenea, proprietatea are un bar, o zona de lounge cu canapele si un terminal de internet gratuit. Receptia este deschisa nonstop.

Daca vrei sa ajungi la Napoli, agentia Sistem Rezervari Hoteliere are oferta pentru 4 nopti de cazare la un hotel de patru stele, cu mic dejun inclus, bilet avion dus-intors, bagaj de mana si taxa aeroport.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#oferte last minute vacanta Rusalii, #oferte vacanta Rusalii, #oferte turism Rusalii, #cazare mare oferte, #cazare munte oferte , #oferte turism
Comentarii
A
anonymus
rank 1
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Erata: A se citi "cĂ Ca ei vacanţe şi bani n-are nici", în loc de