Programul Inscrieri Timpurii, prelungit pana pe 1 decembrie

Duminica, 14 Noiembrie 2010, ora 17:26
1621 citiri
Programul Inscrieri Timpurii, prelungit pana pe 1 decembrie
Foto: Comunicate media

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT), impreuna cu celelalte asociatii si patronate din turism, au decis prelungirea programului "Inscrieri timpurii" pana la data de 1 decembrie 2010, pentru a veni in sprijinul turistilor romani care doresc sa petreaca o vacanta de iarna in Romania la cele mai mici tarife.

Turistii pot achizitiona de la agentiile de turism membre ANAT pachete turistice in cadrul programului "Inscrieri Timpurii", avand parte de reduceri de pana la 20% din valoarea totala a pachetului, se arata intr-un comunicat al ANAT, remis duminica Ziare.com.

Singura conditie este achizitionarea unui pachet de servicii turistice cu plata integrala pana pe 1 decembrie 2010. Pachetul achizitionat poate fi pentru petrecerea Anului Nou, a Craciunului sau a concediului din sezonul de iarna, in intervalul 1 decembrie 2010 - 28 februarie 2011.

Hotelurile din statiunile romanesti si agentiile membre ANAT, agentii care reprezinta singurii actori economici de unde se pot cumpara aceste pachete de vacanta, sunt inscrise pe pagina web a asociatiei la linkul: http://www.anat.ro/inscrieritimpurii/.

Programul "Inscrieri Timpurii" a fost initiat si dezvoltat de ANAT, in 2009, prin Comisia de Turism Intern si Incoming, in parteneriat cu patronatele hoteliere alaturi de celelalte organizatii din turismul romanesc.

La aceasta prima editie de iarna s-au inscris circa 50 de hoteluri de 2, 3 si 4 stele din statiuni montane (Arieseni, Busteni, Gura Humorului, Poiana Brasov, Predeal, Sinaia etc.), statiuni balneare (Baile Olanesti, Covasna), zone de turism rural (Maramures, Bucovina, Marginimea Sibiului, Bran-Moieciu, Valea Mare) dar si de pe Litoral (Eforie Nord, Mamaia).

La editia de vara a acestui program au aderat peste 200 de unitati de cazare si au fost cumparate circa 50.000 de pachete turistice, fata de 30.000, cate au fost inregistrate la prima editie, in 2009.

Programul este sustinut si promovat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si al Turismului, in parteneriat cu ANAT si celelalte organizatii patronale si de promovare.

T.B.

ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis că norma juridică privind valoarea reparaţiei şi implicit a despăgubirilor prin asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) este este...
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Yogesh Brar a anunțat recent pe platforma X (fosta Twitter) că primele dispozitive echipate cu noua generație de procesor Snapdragon 8 Gen 4 vor fi lansate în octombrie 2024, iar detaliile...
#program ANAT oferte turism, #turism Romania, #oferte Craciun Romania , #oferte turism