Vacanta de vara cu 200 de euro - Vezi ce destinatii poti alege

Vineri, 03 Iunie 2011, ora 08:34
6268 citiri
Vacanta de vara cu 200 de euro - Vezi ce destinatii poti alege

Vara s-a instalat deja in adevaratul sens al cuvantului, iar gandul romanilor este acum, cu siguranta, la vacanta. Pentru ca nici anul 2011 nu a fost unul prea usor din punct de vedere financiar, bugetul destinat calatoriilor este pentru multi destul de limitat.

Daca unii se multumesc cu mini-vacanta in tara, altii mai spera ca pot gasi ceva oferte pentru strainatate, care sa nu depaseasca cu mult suma propusa pentru vacanta din acest an.

De aceea, Ziare.com a cautat pentru dumneavoastra, pe infoturism.ro, de ce oferte puteti beneficia, in aceasta vara, din partea agentiilor de turism si ce destinatii puteti alege pentru a va incadra in 200 de euro.

De exemplu, un sejur in Roma, va costa 199 de euro. Servicii incluse constau in cazare 5 nopti, mic dejun, transport avion, taxa de aeroport si bagaj de mana. Nu sunt insa incluse taxele pentru bagaj de cala, transferuri si asigurari medicale. Cazarea se face la hotelul de 3 stele Giotto, care este situat intr-o zona rezidentiala linistita din Roma, aproape de Vatican si parcul Pineta Sacchetti. De asemenea, va puteti bucura de o vedere superba la Catedrala Sf. Petru.

Hotel Giotto este bine conectat la centrul orasului, cu metroul. Cea mai apropiata statie este Battistini, iar calatoria catre centrul orasului dureaza aproximativ 20 de minute. Tot langa hotel se gasesc si statiile autobuzelor nr. 49 si nr. 994. Hotelul Giotto are 87 camere single, duble, triple si apartamente Junior. Designul camerelor este contemporan, perfect pentru un sejur relaxant. Camerele sunt dotate cu telefon, televizor, uscator de par, seif digital, mini bar, aer conditionat, baie privata complet utilata.

Cu exact aceeasi suma, 199 de euro, puteti vizita Belgia, tara de ciocolata. Pentru aceasta suma veti avea parte de o minununata vacanta de 4 zile in Bruxelles. In pret aveti inclus transport cu avionul, taxa de aerport, bagaj de mana si cazare 3 nopti cu mic dejun. Pe langa ciocolata faimoasa in toata lumea, Bruxelles ofera si cateva obiective tursitice foarte interesante.

In cele 4 zile de vacanta nu trebuiesc ratate obiective cum ar fi Atomium - un obiectiv turistic unic in felul sau, o structura din otel si aluminiu care a devenit un simbol recunoscut international al orasului si al intregii tari, sau Manneken Pis. Piata centrala din Bruxelles - Grand Place - va prezinta o multitudine de cladiri vechi printre care si Primaria orasului Bruxelles. Grand Place este si el unul dintre cele mai populare obiective turistice din Bruxelles, alaturi de cladirea impresionanta a primariei.

De cinci zile de relaxare puteti sa aveti parte si intr-o vacanta la Balaton, in Ungaria, pentru care veti plati 195 euro. In ceea ce priveste cazarea, veti avea parte de servicile de patru stele de la hotel Silver Resort. De asemenea, puteti merge la masaj, cosmetica, piscina, sauna, solar, diferite procedee de infrumusetare, infrasauna, camera salina, tepidarium, aromacabina. Masa consta in mic dejun bufet sau demipensiune (in cadrul demipensiunii: cina bufet sau cu meniu la alegere). Restaurantele Portunus si Sunset ofera meniuri cu specific unguresc, international, mediteranean si dietetic.

Si mai putin veti da daca alegeti o vacanta la Napoli. Astfel, pentru 5 zile aici, veti plati 175 euro, pret in care aveti inclus transportul cu avionul, taxa de aeroport, bagaj de mana si cazare la hotel. Daca inca nu v-ati convins, trebuie sa stiti ca orasul este situat pe marginea golfului ce ii poarta numele, fiind al treilea cel mai populat oras din Italia si cel mai mare oras din sudul tarii.

Orasul are multe multe locuri frumoase, monumente istorice si de arta. Astfel, daca ajungeti aici nu trebuie sa ratati Portul de Ambarcatiuni Napoli, Piazza del Plebiscit, Parcul Villa Comunale, Parco Virgiliano, Palatul Serra di Cassano, Palatul Regal Portici, Palatul Regal, Palatul Doria d'Angri Palatul Cuomo - Muzeul Civic Filangieri, Palatul Capodimonte si Villa La Floridiana.

Grecia, tara care se bazeaza acum cat mai mult pe turism pentru a-si rezolva problemele financiare, are preturi extrem de atractive la sejururile din aceasta vara. Astfel, pentru opt zile la Nei Pori, cazare la Hotel Adonis, veti plati 164 de euro. Hotelul Adonis de trei stele se afla la 60 m de plaja cu nisip, fara pietre, in prima parte a statiunii, foarte aproape de parcul de distractii. In pret aveti inclusa cazarea, micul dejun si transportul cu autocarul.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#vacanta vara, #pret vacanta, #vacanta 200 euro, #pret destinatii , #oferte turism