570 de euro, bugetul de sarbatori in acest an

Joi, 12 Noiembrie 2009, ora 17:46
2172 citiri
570 de euro, bugetul de sarbatori in acest an

Sarbatorile din acest an ii vor costa pe romani aproximativ 570 de euro. Cei mai multi bani vor fi lasati la hipermarket si sunt destinati cadourilor.

Potrivit unui studiu Deloitte, din cei 570 de euro pe care romanii estimeaza ca ii vor cheltui in acest an, 310 euro sunt pentru cadouri si doar 90 de euro sunt alocati iesirilor in oras sau pentru alte evenimente, informeaza Capital.

Mancarea ii va costa pe romani 170 de euro, aceasta fiind cea mai mare suma cheltuita pentru masa de sarbatori in Europa Centrala si de Est.

Spre deosebire de restul tarilor din UE, unde magazinele traditionale sunt preferate pentru cadouri, in Romania cele mai multe cadouri vor fi cumparate din hipermarket.

Romanii sunt dispusi sa plateasca 26 de euro pe un cadou, arata studiul Deloitte. Cele mai populare sunt parfurmurile si cosmeticele (50%), urmate de haine si incaltaminte (41%).

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#buget Craciun, #buget sarbatori Romania, #cumparaturi Craciun, #caduri Craciun, #pret mancare Craciun, #masa Craciun , #pret tigla
Comentarii
Poza tieues
tieues
rank 5
E adevarat toti romanii vor putea plati anul asta adunatt toti suma de 570 de euro