Arta Mobilei dezvaluie un nou portofoliu de mobilier

Marti, 24 Noiembrie 2015, ora 14:31
5149 citiri
Arta Mobilei dezvaluie un nou portofoliu de mobilier

Interesul din ce in ce mai mare pentru piesele de mobilier au facut ca producatorul si comerciantul Arta Mobilei sa prezinte clientilor sai marele portofoliu de produse realizate in cei peste 8 ani de experienta.

Pasiunea si devotamentul au fost standarde care s-au incadrat perfect in cerintele clientilor, ceea ce a facut ca magazinul Arta Mobilei sa fie fruntas in a multumi fiecare categorie sociala.

Profesionalismul cu care se executa fiecare piesa de mobilier nu este pus la indoiala. Astfel, magazinul online al celor de la Arta-Mobilei prezinta produse finale de calitate, prezinta finisaje executate in detaliu si implicit expune piese de mobilier care se potrivesc oricarei incaperi, de dimensiuni mici, medii sau mari.

Varietatea de modele, designuri unice, precum si preturile accesibile recomanda cu incredere acest magazin de mobila, care ofera intotdeauna un aspect unic camerei, care trebuie sa fie utila si functionala pentru fiecare membru al familiei.

Mobila pentru orice bucatarie

Fie ca se vorbeste despre o bucatarie mare, despre o bucatarie mica sau despre una ingusta, magazinul Arta-Mobilei prezinta o colectie de piese de mobilier pentru bucatarie care sa se integreze perfect cu aspectul spatiului, pentru a se asigura ca se obtine un design elegant, dar si un spatiu amplu functional.

Despre mobila de bucataria a unui apartament sau despre mobila de bucatarie a unui spatiu comercial nu se poate spune decat ca pretul este modic comparativ cu alte magazine specializate pe aceasta nisa. In plus, achizitionand de la Arta-Mobilei se reduc si costurile privind intretinerea si repararea acesteia. Mai mult decat atat, mobilierul pentru o astfel de bucatarie ofera idei ample de stocare si depozitare.

Mobilier de bucatarie la super pret

Arta Mobilei ofera in portofoliul sau mobilier bucatarie la super pret, care constituie o alegere perfecta pentru cei care nu detin un spatiu mare, oferind avantajul de a se incadra perfect in locul cu pricina.

Mai mult decat super pretul oferit, mobila de bucatarie de la Arta Mobilei este confectionat din PAL melaminat sau din MDF, fiind materiale rezistente, cu o durata mare de viata.

Accesoriile unei mobile de bucatarie pot fi sau nu incluse, in functie de preferintele clientilor, de bugetul acestora si dimensiunea spatiului in care urmeaza sa fie montata mobila de bucatarie.

Mobilierul de bucatarie vine acum cu un detaliu extrem de important pentru fiecare client, ceea ce face ca specialistii de la Arta Mobilei sa propuna culori vii sau reci, pentru a crea un decor potrivit pentru o atmosfera calma.

Cele mai multe modele de mobila de bucatarie indeplinesc cerintele clientilor, ceea ce face ca in topul preferintelor acestora sa se regaseasca mobila de bucatarie Oscar, Clara, Deniss, Cosmo, Albis, Rouge, Deborah sau White Lux.

Seturile de mobilier se potrivesc perfect oricarui stil, indiferent ca intreaga locuinta este decorata in mod traditional, rustic, elegant, modern sau cat mai simplist.

Arta Mobilei este alegerea potrivita pentru clientii cu un buget limitat, cu un stil preferential, cu materiale preferate, concomitent cu dimensiunile spatiilor in care mobila urmeaza sa fie amplasata. Astfel, Arta Mobilei este magazinul preferat al tuturor clientilor care isi doresc relaxare, odihna, confort si calitate.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#mobila bucatarie, #mobila Arta Mobilei , #preturi mobila