Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Arta Mobilei si mobila la comanda

Miercuri, 15 Aprilie 2015, ora 16:55
2299 citiri
Arta Mobilei si mobila la comanda
Foto: arta-mobilei.ro

Decorarea si amenajarea locuintei este o decizie importanta. Odata luata hotararea de a reamenaja totul de la zero, se are in vedere eficienta si utilitatea in primul rand. Nimeni nu isi doreste mobilier invechit, zgariat sau peste care vremea si-a pus amprenta. Uneori mobilierul nu se mai potriveste cu stilul noului proprietar, cu personalitatea, astfel se are in vedere achizitia de mobilier nou.

Desi se poate alege mobilier de tip standard, mobilier de serie precum cel expus prin magazine si showroom-uri, de cele mai multe ori optiunile proprietarilor se orienteaza spre mobilierul la comanda. Chiar daca solutia mobilierului de serie se dovedeste mai simpla apar uneori si neajunsuri; tine de pretentii si nu numai.

Arta Mobilei, pentru ca decorarea locuintei este intr-adevar o arta, a inteles care sunt neajunsurile mobilierului de serie si propune solutia mobilei la comanda. Standardele si dimensiunile la care sunt fabricate piesele de mobilier de serie nu se potrivesc intotdeauna cu situatia din teren, cu spatiul din locuinta ce trebuie mobilat.

Un simplu exemplu poate fi dat aici in privinta rafturilor. Daca biblioteca este compusa in principal din carti si volume in majoritate format A5, rafturile trebuie sa fie de dimensiuni mai mici si nu la dimensiuni de tip A4 sau biblioraft. Se eficientizeaza in acest fel spatiul, se fructifica orice loc din incapere, conform dorintelor clientului. Inaltimea dulapului poate sa nu acopere integral inaltimea peretelui, pot ramane spatii neutilizate intre pereti, astfel piesele de mobilier realizate la comanda reprezinta solutia ideala.

Nicio locuinta nu seamana cu o alta, un proprietar nu are exact aceleasi gusturi cu altul. Pentru fiecare in parte ideea de mobilare a locuintei in vederea transformarii sale in acel camin dorit, in acel loc ce poate fi denumit "acasa", inseamna lucruri diferite. Astfel stilul si personalitatea fiecaruia se reflecta in mobila aleasa pentru locuinta. Fiecare alege un stil aparte, modern sau traditional, minimalist sau ceva mai incarcat, forme diferite, marimi diferite, material diferite.

Mobila la comanda vine astfel cu avantaje nete comparative cu mobila de serie. Totul poate fi personalizat: de la dimensiuni si adaptari ale pieselor de mobilier in asa fel incat sa mascheze plinte sau tevi si conducte, pana la materialul ales, rezistent si util, ce poate deservi chiar zeci de ani, mobila la comanda este tot mai cautata.

Orice dorinta, exigenta sau necesitate poate fi indeplinita cu succes prin mobilarea locuintei cu piese realizate la comanda. Stilul fiecaruia este diferit; iubitorii de nou pot opta pentru o mobila mai extravaganta. Cei ce doresc sa pastreze o nota simplista, dar si practica aleg un stil modern, minimalist, in acelasi timp foarte elegant si util.

Misiunea mobilarii locuintei este una de o importanta deosebita. Se doreste o nota personala, se doreste eficienta si utilitate a spatiului, se doreste un stil unic; din toate aceste motive optarea pentru mobila la comanda realizata de Arta Mobilei este intotdeauna solutia cea mai potrivita pentru oricine.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#mobila comanda, #avantaje mobila comanda, #stil mobila comanda , #preturi mobila