Mobila de bucatarie la comanda

Vineri, 21 Decembrie 2012, ora 17:24
5802 citiri
Mobila de bucatarie la comanda

Desi marea majoritate prefera sa manance in oras sau din pachetul adus de la mama, exista totusi o categorie care prefera sa-si gateasca singuri. Despre acesta categorie vom vorbi astazi. Cum trebuie sa arate mobila de bucatarie astfel incat gatitul sa fie o placere?

1. Mobila de bucatarie

Mobila de bucatarie trebuie sa fie o imbinare perfecta intre practic si estetic. Pozitionarea tuturor elementelor la indemana, dar si o culoare schic pot face bucataria un loc unde sa va doriti sa petreceti cat mai mult timp.

2. Recomandari materiale pentru mobila de bucatarie

Deoarece bucataria este un mediu in care umiditatea este mai ridicata decat in alte camere, este recomandat a se folosi materiale pentru mobila de bucatarie din mdf, rezistent la umezeala si mai putin costisitor.

3. Ce finisaj alegem

Mobila de bucatarie lucioasa da o nota de eleganta bucatariei avand mai multe variante de materiale precum MDF lucios, Pal lucios, Termopal lucios. Daca nu ai mult spatiu la dispozitie, opteaza pentru o mobila deschisa la culoare, eventual vopsita in alb, pe care o poti personaliza ulterior cu diverse accesorii si decoratiuni colorate.

4. Masa de bucatarie sau insula?

Bucatariile care au in centru mese tip insule sunt foarte practice. Pe langa gatit, acestea pot fi folosite si pentru mancat astfel ca poti renunta la masa si scaunele traditionale. Este bine sa ai in vedere acest aspect pentru a te asigura ca masa de bucatarie nu va face nota discordanta cu restul amenajarii.

5. Avem nevoie si de accesorii?

Intereseaza-te ce fel de accesorii are mobila de bucatarie pe care urmeaza sa o achizitionezi. Printre accesoriile in care merita cu siguranta sa investeti se numara: sertarele cu amortizoare, balamalele cu amortizoare si compartimentele suplimentare, diverse suporturi pentru vesela, corpuri de iluminat, suport pentru prosoape.

Cam astea ar fi principalele lucruri de luat in seama cand vine vorba de o bucatarie moderna si functionala. Mobila de bucatarie la comanda se poate achizitiona online sau din magazin, depinde foarte mult de timpul pe care il aveti la dispozitie.

MobilaDef.ro realizeaza la comanda mobila de bucatarie pe dimensiunile si culorile dorite de dumneavoastra.

Despre Mobila Def

Fabrica de mobila la comanda si mobilier de serie pentru casa si birou.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
#mobila bucatarie comanda, #culori mobila bucatarie, #Mobila Def comanda mobila bucatarie , #preturi mobila