Mobila de calitate din lemn masiv, produsa in Ardeal: Descopera noile colectii Simex!

Vineri, 06 Noiembrie 2015, ora 14:35
9464 citiri
Mobila de calitate din lemn masiv, produsa in Ardeal: Descopera noile colectii Simex!

Pe fondul interesului din ce in ce mai mare fata de mobila de foarte buna calitate, mobila realizata din lemn masiv, producatorii se intrec sa largeasca spectrul de optiuni oferite clientilor.

"Atat noile colectii Simex, cat si colectiile deja consacrate in randul iubitorilor mobilei stil exprima respectul nostru fata de mobila de arta, fata de calitatea veritabila. Nota de excelenta a fiecarui produs Simex este data de valorificarea la cele mai inalte standarde a lemnului masiv.

Furnirul natural din radacini de nuc si intarsia decorativa cu motive florale desavarsesc estetic si calitativ corpurile de mobilier", declara reprezentantii Mobila Simex.

Va invitam sa descoperiti, mai jos, noile colectii Simex:

PLASMA REGINA

Colectia Regina se afirma in randul colectiilor Mobila Simex printr-o identitate distincta si impozanta, ce lasa sa se intrevada nobletea finisajului executat magistral din esente pretioase de lemn masiv. Arta prinde contur cu fiecare detaliu al Plasmei Regina, sculptura executata manual, ornamentatia fina, impregnata cu foita de aur si pictura realizata manual pe corpurile de mobilier transformand aceasta colectie intr-un veritabil exercitiu al excelentei in prelucrarea si valorificarea lemnului.

Va invitam sa descoperiti aici unicitatea si rafinamentul de exceptie al Plasmei Regina

HOLUL CEZAR

Destinat elegantei absolute, Holul Cezar antreneaza vizual frumusetea naturala a lemnului si pretiozitatea tapiteriei realizata din materiale valoroase (piele naturala, goblen, catifea sau tesatura), aducand, astfel, in locuinta dumneavoastra, o nota de reala somptuozitate.

Puteti vizualiza aici imaginile, dimensiunile si preturile produselor din Colectia Cezar

PLASMA CLEOPATRA LUX

Virtuozitatea cu care este realizata Plasma Cleopatra Lux reflecta in detaliu consideratia producatorului fata de mobila de arta, gradul de acuratete superior al pieselor de mobilier si ornamentatia bogata, scuptata manual de mesterii Simex, impunandu-se in randul iubitorilor mobilei de foarte buna calitate.

Plasma Cleopatra Lux constitue o completare la colectia omonima - Colectia Cleopatra Lux, compusa din garniturile: sufragerie, dormitor, cabinet si, de acum, plasma.

Mai multe informatii despre Colectia Cleopatra Lux puteti gasi aici

SUFRAGERIA ALYONA

Desprinsa, parca, din decorurile maiestuoase de odinioara, Sufrageria Alyona are un profil unic si bine conturat, ce este atent pus in relief prin liniile drepte, solide si detaliile geometrice impunatoare.

Pregnanta puternica a lemnului masiv, in armonie cu furnirul natural din radacini de nuc, aplicat in tonuri rosiatice, precum si tapiteria in culori deschise, disponibila intr-o paleta larga de modele si materiale, contureaza o adevarata simbioza estetica prin care Colectia Alyona se poate integra cu usurinta in orice stil arhitectural.

Va invitam sa descoperiti aici liniile si detaliile rafinate ale Colectiei Alyona

CAMERA TINERET FIRENZE

Camera de Tineret Firenze constituie o noutate prin care producatorul se adreseaza interioarelor de dimensiuni mai mici, care incorporeaza laolalta dormitorul si camera de zi, fiind destinate, de regula, copiilor. Camera de Tineret Firenze cuprinde atat elementele specifice unei garnituri de dormitor (pat, dulap, noptiere), cat si piese de mobilier ce se regasesc, de obicei, intr-o camera de zi sau intr-o camera de lucru (masa de birou, scaun, etajera).

Camera de Tineret Firenze este realizata, de asemenea, din lemn masiv si este furniruita cu furnir natural din radacini de nuc in combinatie cu furnir din nuc.

Odata ce v-ati hotarat sa cumparati Camera de Tineret Firenze, puteti continua mobilarea locuintei pastrand aceeasi linie de design, intrucat Colectia Firenze cuprinde o paleta larga de garnituri: dormitor, sufragerie, hol, plasma.

Va invitam sa descoperiti aici Colectia Firenze

Pentru mai multe informatii despre Colectiile Mobila Simex, va invitam sa consultati site-ul: www.mobilasimex.ro!

Venirea in intampinarea celor mai inalte asteptari si exigente ale clientilor reprezinta cheia de referinta pentru brandul nostru prin care ne diferentiem in piata si ne propunem, totodata, sa atingem, in fiecare an, noi standarde ale calitatii prin portofoliul complex si adaptabil de produse de mobilier, executate la cei mai inalti parametri, in fabricile Simex din Ardeal.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
#mobila lemn masiv, #mobila Casa Simex, #colectii noi Mobila Simex, #mobila sufragerie, #mobila tineret , #preturi mobila