Ce oferte au hipermarketurile inainte de Sarbatori

Miercuri, 08 Decembrie 2010, ora 13:41
4859 citiri
Ce oferte au hipermarketurile inainte de Sarbatori
Foto: Arhiva

Luna decembrie nu inseamna doar anotimpul cadourilor, ci si sezonul cozilor interminabile din magazine si al cheltuielilor nesfarsite. Fie ca vrem sa ne umplem frigiderul si congelatorul sau cautam un cadou, nu vom putea sta departe de hipermarketuri si sigur vom ajunge acolo pentru a profita de ofertele obisnuite de Sarbatori.

Alimentele ne pot goli buzunarele, dar daca mancatul nu este principalul obiectiv, atunci Craciunul e cel mai bun moment pentru a ne face cadou sau o investitie in casa.

Televizoarele par cele mai potrivite, mai ales ca oferta din hipermarketuri e la fel de mare ca si oferta de programe speciale ale televiziunilor.

La Cora gasim o plasma Samsung cu diagonala de 106 centimetri la 2.499 de lei si un led, tot Samsung, cu diagonala de 81 de centimetri, la 1.999 de lei. LCD-urile sunt mai ieftine, asa ca un Toshiba de 81 de centimetri costa 1.399 de lei.

Si la Carrefour putem sa cumparam un LCD Phillips, de 81 de centimetri, cu 1.549 de lei sau un LG cu 100 de lei mai ieftin. Gasim, insa, si variante low-cost, cum ar fi LCD-ul Gut Schneid la 1.169 de lei.

Cam aceleasi preturi sunt si la Real, dar aici gasim un LCD LG de 82 de centimetri impreuna cu un DVD player la pretul de 1.999 de lei.

Camere foto digitale de la 199 de lei

Totusi, cine nu vrea sa stea in fata televizorului si intentioneaza sa isi petreaca Sarbatorile cu prietenii ori familia intr-un alt loc s-ar putea sa aiba nevoie macar de un aparat de fotografiat.

Cora are la oferta mai multe modele de camere digitale Pentax compacte, cu preturi intre 249 si 469 de lei, in timp ce la Carrefour gasim o camera Benq la pretul de 299 de lei. Tot aici au si cateva modele compacte de Sony la preturi ce variaza intre 399 si 499 de lei.

La Real se dau si cadouri la camerele foto digitale, asa ca putem cumpara un Kodak impreuna cu un card de 4 GB la numai 199 de lei. De asemenea, o camera Nikon, cu husa, card de 2GB si doi acumulatori cu incarcator costa 399 de lei.

La fel de utile in aceasta perioada sunt si camerele video. Carrefour vinde camere Sony la 699 de lei, iar Cora are o camera Samsung la 799 de lei. O camera video Panasonic gasim la Real cu 999 de lei.

Pulpa dezosata la 15 lei si multe vinuri sub 10 lei

Mai importante sunt, insa, mancarea si bautura de Sarbatori, iar friptura nu ar trebui sa lipseasca de pe nicio masa. La Real gasim un cotlet de porc cu os la 14,99 de lei kilogramul sau o pulpa dezosata la acelasi pret. Kilogramul de jambon costa 11,99 de lei, in timp ce kilogramul de carne tocata pentru sarmale e 13,49 de lei. Cine vrea cu adevarat o masa impresionanta poate incerca curcanul care se vinde la Real cu 13,69 de lei kilogramul, dar la fel de bun si usor este si puiul care costa doar 8,59 de lei/kilogram.

Cei care prefera carnea de pui pot cumpara piept cu 12,99 de lei/kilogramul de la Cora, iar amatorii de carne de vita gasesc acolo si pulpa de manzat cu 19,99 de lei. De asemenea, la Cora se gaseste si cotlet de porc cu os si sorici la 10,99 de lei kilogramul.

Orice varianta de friptura va merge si mai bine cu un pahar de vin. La Cora gasim vinuri albe sau rosii de la cramele Recas cu 11,66 de lei, iar la Carrefour au un pachet cu doua sticle de Cabernet Souvignon si doua pahare la pretul de 59,60 de lei. De la Real putem cumpara mai multe vinuri mai ieftine, printre care Muscat Ottonel cu 8,69 de lei, Cotnari cu 6,49 de lei, un vin de Tohani cu 5,99 de lei sau un pachet cu trei sticle de Beciul Domnesc la 41,67 de lei.

E obligatorie si o sticla de sampanie sau vin spumant, in functie de buget. Angeli costa la Real si Carrefour 12,99 de lei, iar Cinzano e in oferta de la Cora cu 21,46 de lei. Cine isi permite sampania adevarata gaseste in oferta de la Real un pachet cu doua sticle de Moet&Chandon la 299 de lei.

Nu poate lipsi de pe masa nici cozonacul. Cine nu are timp sa il faca in casa il poate cumpara de la hipermarketuri cu mai putin de 4 lei, iar cei care nu sunt satisfacuti de reteta traditionala cu rahat si nuca au la dispozitie multe feluri de Panettone. Pretul porneste de la 10 lei si ajunge la 78 de lei pentru un cozonac italienesc.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#oferte hiperarket, #cheltuieli Sarbatori, #oferte magazine Sarbatori , #preturi tv