Aeroportul din Seul, cel mai apreciat de calatori in 2009

Joi, 18 Februarie 2010, ora 22:50
2008 citiri
Aeroportul din Seul, cel mai apreciat de calatori in 2009
Foto: fareastgizmos.com

Aeroportul Incheon din Seul, Coreea de Sud, a fost votat de calatori drept cel mai bun aeroport al lumii, pentru al cincilea an la rand. Primele pozitii ale topului sunt ocupate doar de aeroporturi din Asia.

Changi din Singapore s-a clasat pe locul al doilea in topul preferintelor pasagerilor, iar aeroportul din Hong Kong este al treilea, pentru al doilea an la rand in urma unui sondaj conceput de Consiliul International al Aeroporturilor, informeaza Reuters.

Top 5 este completat de aeroporturile din Beijing si Hyderabad, care au detronat Nagoya-Central din Japonia si Halifax din Canada.

"Toate aceste aeroporturi au invatat sa se concentreze pe factori-cheie pentru performanta, iar pasagerii apreciaza asta", a declarat directorul general ACI, Angela Gittins.

Potrivit studiului, cele mai bune aeroporturi din Europa sunt Keflavik (Islanda), Zurich (Elvetia), Porto (Portugalia), Malta (Malta) si Southampton (Marea Britanie).

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#cele mai bune aeroporturi, #top aeroporturi 2009 , #RCA