Carduri pentru femei, cu discount-uri pentru sala de fitness

Joi, 18 Februarie 2010, ora 20:23
2055 citiri
Carduri pentru femei, cu discount-uri pentru sala de fitness

Tot mai multi romani folosesc cardurile pentru efectuarea platilor. Cu toate acestea, trei sferturi din tranzactiile cu cardul sunt retrageri de numerar de la bancomat.

RomCard, citat de Gecad ePayment, a anuntat o crestere cu 75% fata de anul trecut a valorii comertului electronic cu plata online prin carduri bancare. La randul sau, statisticile Visa Romania arata ca intre iunie 2008 si iunie 2009, totalul tranzactiilor efectuate cu carduri Visa emise in Romania a crescut cu 23,2% ca numar si cu 32% din punct de vedere al valorii.

Potrivit FinZoom.ro, numarul cardurilor Visa a crescut cu 5,4%, ajungand la 6,2 milioane de carduri. Portalul citat a facut o analiza in care detaliaza proiectele bancilor privind segmentul cardurilor.

Astfel, Citibank a anuntat imbunatatirea cardurilor de credit prin implementarea cipurilor din categoria tehnologiei EMV - sistem de plata pe baza de CIP si PIN - si prin reducerile practicate. Posesorii de carduri emise de Citibank beneficiaza si de programul Citi Partner, care presupune o asigurare de calatorie gratuita si reduceri de pana la 30%, oferite de partenerii Citibank Romania - 650 de locatii ale unor firme renumite din domenii precum retail, restaurante, baruri, cluburi, cafenele, spa-uri, sali de sport, centre medicale, hoteluri si agentii de turism.

Si Libra Bank a majorat dobanzile pentru cardul de credit oferit, de la 17,43% la 18,65%.

Card de debit pentru femei

Aceeasi banca a lansat Libra Jolie, un card de debit sau credit destinat femeilor. In varianta "card de credit" Libra Jolie beneficiaza de dobanda calculata in functie de Robor pe trei luni la care se adauga o marja de 8%, o limita de creditare de 6 salarii lunare nete - maxim 20.000 lei -.

In plus, exista o perioada de gratie de 56 de zile, pentru platile efectuate la comercianti, si un comision lunar de administrare de 0,25% din creditul utilizat. In varianta "card de debit" comisionul de administrare nu se percepe. Facilitatile oferite presupun reduceri speciale, intre 3% si 25%, in peste 150 de locatii partenere intre care clinici medicale si stomatologice, centre de sanatate si infrumusetare, sali de fitness, magazine de haine pentru femei si copii, accesorii si lifestyle.

La randul ei, OTP Bank Romania a facut public faptul ca desfasoara un proiect prin intermediul caruia se vor transfera toate cardurile la tehnologia cip in cursul anului 2010.

De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, aplicația de mesagerie cunoscută pentru protecția datelor utilizatorilor, anunță introducerea unor noi funcționalități care vor spori confidențialitatea utilizatorilor, în special...
#lansare Libra Jolie, #carduri pentru femei, #discount card femei, #card Libra Bank , #RCA