Carne mucegaita in magazinele Kaufland

Marti, 21 Iulie 2009, ora 08:23
6230 citiri
Carne mucegaita in magazinele Kaufland
Foto: Adevarul

Un timisorean care a cumparat, duminica dupa amiaza, jambon de la magazinul Kaufland de pe strada Gheorghe Lazar a constatat ca produsul era plin de mucegai, cu toate ca era inca in termenul de garantie.

Carnea mucegaita a fost confiscata de medicii sanitar-veterinari care au si amendat compania, informeaza Adevarul.

Chiar daca a fost sesizat imediat dupa descoperirea de la Kaufland, directorul Oficiului pentru Protectia Consumatorului (OPC) Timis, Cristian Anton, nu a intervenit decat luni dimineata, cand nu a mai gasit nimic.

"Am sesizat imediat autoritatile sanitar-veterinare prin sistemul de alerta, dar nu am putut interveni duminica. Azi (n.r. ieri) am controlat, dar nu am mai gasit nimic. Am dat totusi o amenda de 10.000 de lei pentru depozitare neconforma, etichetare gresita si alte nereguli", a spus Cristian Anton.

Potrivit reprezentantilor Kaufland Romania, mucegaiul de pe carne este cauzat de ambalare nepotrivita.

"A fost demarata o ancheta interna si s-a constatat faptul ca acest produs prezinta o eroare de ambalare survenita pe linia de productie a furnizorului, fapt care a dus la alterarea produsului in timp. Nu a fost asa la punerea pe raft", a spus directorul de Marketing al Kaufland Romania, Octavian Cojocaru.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#carne mucegaita Kaufland, #Timisoara Kaufland amenda , #RCA