Ce promotii ofera bancile la cardurile de credit?

Marti, 26 August 2008, ora 10:22
2668 citiri
Ce promotii ofera bancile la cardurile de credit?

Inasprirea conditiilor de creditare obliga bancile sa ofere imprumuturi mai mici, dar mai multe, in special pe carduri de credit.

Dobanzile promotionale, nenumaratele premii sau facilitatiile multiple sunt doar cateva metode la care apeleaza bancile pentru a atrage clienti catre aceste produse de creditare.

Perioada de gratie este una dintre cele mai importante facilitati a cardurilor de credit. Acesta este si motivul pentru care majoritatea bancilor comerciale au impins limita maxima pana la 60 de zile. In acest interval, platile facute la comerciant sau cele pe internet nu sunt purtatoare de dobanda.

Nelipsite sunt si cardurile co-branded, scase pe piata in parteneriat cu un agent comercial. De regula, acestea ofera discount-uri pentru cumparaturile efectuate in reteaua societatii partenere, in schimb dobanzile sunt mai mari.

Cea mai noua aparitie in domeniu este cardul BRD Praktiker, lansat de catre BRD Finance in parteneriat cu Praktiker Romania. Suma maxima care poate fi obtinuta este de 20.000 de RON, iar perioada de gratie este de minimum 18 zile si maximum 47 de zile. Cei care opteaza pentru acest card beneficiaza de reduceri la plata cu cardul a produselor achizitionate din magazinele Praktiker si nu mai sunt nevoiti sa plateasca un comision anual de administrare a cardului.

In plus, detinatorii acestui card beneficiaza de asigurare de viata speciala, destinata acoperirii riscului producerii unor evenimente neprevazute, precum somaj, deces, invaliditate si incapacitate temporara de munca, scrie Curierul National.

O alta noutate pe piata romaneasca a cardurilor de profil este produsul Bancii Transilvania, destinat exclusiv medicilor. Mastercard Forte se difera de celelalte carduri existente prin culoarea alba a plasticului, posibilitatea de a personaliza numele detinatorului cu abrevierea calitatii profesionale si optiunea de a incheia o asigurare de malpraxis.

Suma maxima care poate fi imprumutata este de 5.000 EURO si este oferita o perioada de gratie de pana la 55 de zile, atat pentru cumparaturi la comercianti, cat si pentru retragerile de numerar. Perioada de gratie pentru extragerile de numerar este si ea o premiera pe piata autohtona, de regula sumele retrase de la bancomat fiind purtatoare de dobanda inca din prima clipa.

In ceea ce priveste promotiile la cardurile de credit, una dintre cele mai atractive promotii este cea oferita de catre Alpha Bank, care a lansat campania "AlphaCard Visa Credit - Secretul celor mai reusite vacante". Clientii care platesc prin intermediul cardului AlphaCard Visa Credit cel putin 2 bilete dus Bucuresti-Atena sau catre orice alta destinatie din Grecia beneficiaza de 1 bilet de intoarcere gratuit, mai scrie publicatia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#card credit, #oferte, #promotii , #RCA