Programul hipermarketurilor si al bancilor in perioada Pastelui

Duminica, 28 Martie 2010, ora 09:44
2379 citiri
Programul hipermarketurilor si al bancilor in perioada Pastelui
Foto: Arhiva

Hipermarketurile isi prelungesc programul, in saptamana dinaintea Pastelui, pana la miezul noptii sau vor fi deschise non-stop, pentru ca romanii sa isi poata face cumparaturile. La randul lor, bancile au anuntat un program obisnuit, cu exceptia zilei de luni, 5 aprilie, cand unitatile bancare vor fi inchise.

In schimb, in ziua Pastelui, pe 4 aprilie, atat hipermarketurile si supermarketurile, cat si bancile nu vor avea program cu publicul.

La Auchan, centrele din Bucuresti - cartierul Titan si Cluj-Napoca isi vor inchide portile la orele 24 toata saptamana viitoare, in timp ce unitatile din Bucuresti - cartierul Militari, Pitesti, Timisoara, Targu Mures si Suceava sunt deschise pana la orele 23. Sambata, 3 aprilie, centrele comerciale sa functioneze pana la orele 18, iar duminica, toate vor fi inchise.

Centrele Real din toata tara vor functiona fara intrerupere pana pe 2 aprilie, inclusiv, si vor inceta programul pe 3 aprilie, orele 18, urmand sa reia activitatea luni, 5 aprilie.

Si hipermarketul Carrefour va fi deschis pana la miezul noptii pana pe 2 aprilie, inclusiv. Cu o zi inainte de Paste, magazinele din toata tara vor primi cumparatori pana la orele 19. Duminica, 4 aprilie, centrele Carrefour vor fi inchise si se vor deschide a doua zi de Paste la ora 10.

Cora va avea incepand de luni un program pana la orele 23, la centrul Cora Sun Plaza din Bucuresti si la magazinul din Cluj-Napoca. Celelalte doua unitati - Pantelimon si Lujerului, din Bucuresti - abia de marti, 30 martie, vor prelungi programul pana la orele 23.

Pe 1 si 2 aprilie, cumparatorii vor putea sa-si faca aprovizionarea pentru Sarbatoarea Pastelui dupa miezul noptii, pana la 2 dimineata, la toate unitatile Cora, cu exceptia celui din Cluj-Napoca - unde se vor inchide usile la miezul noptii. Pe 3 aprilie, magazinele sunt deschise pana la orele 18 si vor reincepe programul luni.

Intre 29 martie si 2 aprilie, centrele Metro Cash&Carry din Bucuresti, Ploiesti si Craiova sunt deschise non-stop, iar celelalte locatii au program pana la miezul noptii. Pe 3 aprilie, toate centrele termina programul la orele 18, urmand sa reia activitatea luni.

Selgros are in schimb program normal in aceasta perioada, iar pe 3 aprilie centrele Selgros isi vor inchide portile la orele 16. Cumparatorii pot sa reia aprovizionarea luni, la ora 7 dimineata.

In ceea ce priveste bancile, cele mai multe vor comunica programul de functionare din perioada Pastelui la inceputul saptamanii viitoare. OTP Bank a anuntat ca va lucra cu publicul ca de obicei, intre orele 8.30-17.30, de luni pana vineri, unitatile urmand sa se deschida marti, 6 aprilie. Sucursalele CEC Bank vor fi inchise prima si a doua zi de Paste.

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#program supermarket, #program banci, #program Paste , #RCA