Ziare.com

Rabla 2010: pana la zece masini vechi, acceptate la achizitonarea uneia noi

Miercuri, 30 Decembrie 2009, ora 21:40

   

Rabla 2010: pana la zece masini vechi, acceptate la achizitonarea uneia noi
Persoanele fizice si juridice ar putea beneficia de un numar mai mare de prime de casare in cadrul programului Rabla. Astfel, in timp ce firmele ar putea primi intre 5 si 10 vouchere, persoanele fizice ar putea beneficia de 3 astfel de tichete valorice.

"Urmeaza sa reanalizam, in privinta persoanelor juridice - vin saptamana viitoare cu o nota in guvern - eventual sa ridicam acest numar de la trei pana la cinci sau cel mult zece, sa decidem in sedinta de saptamana viitoare", a mentionat ministrul Mediului, Laszlo Borbely, citat de Green Report.

Borbely a precizat ca pentru fiecare masina casata, proprietarul va primi cate un tichet valoric de 3.800 de lei, in vederea achizitionarii de autovehicule noi.

Noua runda a programului de casare ar urma sa intre in vigoare de la sfarsitul lunii ianuarie 2010.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

"In privinta reinnoirii parcului de tractoare, ce va intra in vigoare incepand din 2010, aici, conform legii, numai dupa 1 ianuarie putem sa emitem acest ordin al ministrului, sa porneasca acest program.

Dar ordinul este finalizat si va aparea in prima jumatate a lunii ianuarie, urmand ca programul sa porneasca de la sfarsitul lunii ianuarie", a spus Laszlo Borbely.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2350 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor