Reducerile la RCA din Romania ii uimesc si pe americani

Marti, 01 Februarie 2011, ora 17:02
3093 citiri
Reducerile la RCA din Romania ii uimesc si pe americani
Foto: poze.haios.ro

In plina criza, lumea este in cautare continua de reduceri. Inclusiv la asigurarile obligatorii pentru autoturisme. Pentru acest lucru, reporterii din SUA au venit la Bucuresti, pentru a verifica ceea ce au auzit despre reducerile la RCA.

Mai intai, o reporterita de la News 9 s-a interesat in legatura cu reducerile oferite de asiguratorii romani pentru RCA, documentandu-se in acest sens pe un site specializat foarte cunoscut. Site-ul nu beneficianza, observa reporterul, de vreun avantaj financiar din partea companiilor asiguratoare.

Reporterita observa ca site-ul trimite prin rotatie oferte de pret clientilor, respectand anumite principii in legatura cu companiile asiguratoare.

Scopul este de a i se oferi clientului un pret mai mic decat cel pe care il plateste el in prezent. Dezavantajul este ca ti se poate oferi un pret mai ridicat decat alte oferte prezentate de acest site, din simplul motiv ca ei trebuie sa pastreze un echilibru intre companii.

Soferii din Bucuresti, in culmea fericirii

Soferii din Bucuresti beneficiaza de reducere din partea unor asiguratori RCA. Americanii sunt uimiti de existenta unui astfel de site in Romania, unul care iti ofera posibilitatea de a alege dintre mai multe companii si de a vedea care este cea mai buna oferta de pe piata, personalizata pentru fiecare sofer.

Reporterii il compara cu servicii similare din SUA si se declara uimiti. In ancheta efectuata de americani, soferii bucuresteni s-au declarat foarte multumiti de existenta unui astfel de serviciu.

Este adevarat, in traficul bucurestean, viteza cu care circulam reduce aproape de zero riscul de accident.

Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Noua versiune Android 15 va introduce o funcție inovatoare care va alerta utilizatorii atunci când dispozitivele lor sunt pe cale să se defecteze din cauza uzurii excesive a cipului de stocare...
#asigurare rca masini romania, #sua rca ieftin soferi bucuresti , #RCA