Romtelecom si Orage lanseaza noi servicii pentru firme

Luni, 25 Mai 2009, ora 16:07
2345 citiri
Romtelecom si Orage lanseaza noi servicii pentru firme
Foto: Tehnopol

Doua dintre cele mai mari companii de telecomunicatii din Romania, Romtelecom si Orage, au lansat, luni, oferte pentru segmentul de business.

Astfel, Romtelecom a adaugat un nou abonament pentru serviciile de Internet ClickNet, cu o viteza de 12 MBps, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

De asemenea, compania a redus pretul abonamentelor cu pana la 50 de procente si a marit viteza unui abonament de 2Mbps la 3 Mbps, pastrand acelasi tarif.

Cele mai mari reduceri de preturi, de 20 si respectiv 12 euro, se aplica abonamentelor cu viteze de 20 si 8 Mbps, pentru care se va plati un tarif promotional de 19, respectiv 12,5 euro, fara TVA.

Toate abonamentele ClickNet pentru persoanele juridice includ si un cont de e-mail, cu o capacitate de 7 GB, pe platforma Google si un spatiu de gazduire pentru o pagina de internet, de 30 pana la 100 MB. De asemenea, in functie de perioada contractuala, clientii pot beneficia de gazduire profesionala si un modem gratuit.

Pe de alta parte, Orange Romania a lansat o noua oferta Home&Office Pack, ce include convorbiri nelimitate intre numarul fix si pana la 50 de numere de mobil Orange, dar si internet nelimitat pentru birou sau acasa.

De asemenea, clientii care opteaza pentru acest abonament primesc pana la 1.000 de minute pentru apeluri in orice retea nationala fixa.

Tarifele pentru abonamente Home&Office sunt cuprinse intre 12 - 36 de euro. De exemplu, cu un abonament Office Pack de 18 euro/luna, clientii pot vorbi nelimitat intre numarul Orange si 10 mobile Orange din flota companiei, 150 de minute catre orice retea fixa nationala si navigare nelimitata pe Internet, cu viteze de pana la 7,2 Mbps, in cadrul a 3GB de trafic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Operatorii economici care nu vor respecta obligaţia de a asigura dotarea automatelor comerciale cu aparate de marcat electronice fiscale (AMEF), în vederea transmiterii datelor fiscale către...
#oferte business telecomunicatii, #serviciu business Orange, #servicii internet Romtelecom , #RCA
Comentarii
C
carcotasul
rank 1