Sistemul Piraeus Bank blocat sambata

Joi, 16 Aprilie 2009, ora 18:16
559 citiri
Sistemul Piraeus Bank blocat sambata
Foto: Urbaniulian

Cardurile de debit Shop&Cash ale Piraeus Bank, precum si cele de credit Piraeus Visa Classic si Piraeus Exclusive Gold nu vor putea fi folosite sambata dimineata, intre 2:00 si 4:00.

De asemenea, reteaua de bancomate si de aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS) va fi oprita, a anuntat, joi, banca.

"Intreruperea tranzactiilor prin carduri are loc datorita imbunatatirilor pe care procesatorul bancii le aduce sistemelor informatice, in conformitate cu standardele Visa si MasterCard", se arata in comunicat.

Detinatorii de carduri Shop&Cash, Piraeus Visa Classic si Piraeus Exclusive Gold pot suna la 021.303.69.69 sau la 0800.801.802 pentru asistenta sau informatii suplimentare.

Piraeus Bank Romania are o retea de 237 de bancomate (ATM-uri). Pana la finalul lui 2008, banca a emis peste 100.000 de carduri.

Piraeus Bank Romania este parte a grupului financiar elen Piraeus Bank, ce activeaza pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, a investitiilor bancare si a leasingului.

Piraeus Bank Group are in prezent 895 de sucursale in Grecia, Albania, Romania, Bulgaria, Serbia, Egipt, New York, Londra si Ucraina.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#sistem Piraeus Bank, #functionare carduri Piraeus , #RCA