5 trucuri pentru a economisi bani la cumparaturile online

Vineri, 26 Iunie 2015, ora 18:10
40763 citiri
5 trucuri pentru a economisi bani la cumparaturile online
Foto: splitshire.com

Cumparaturile online au inceput sa ia avant si in Romania, in special datorita unor magazine precum eMag. Cu toate acestea, preturile nu sunt neaparat mai avantajoase pe net, asa ca multi romani raman in continuare dezamagiti de aceasta posibilitate.

O alternativa viabila la aceasta situatie este cumpararea de electrocasnice si alte obiecte de pe site-uri mai mari, precum eBay si Amazon. Desi poate nu parea asa, achizitiile facute pe site-urile din afara sunt mult mai avantajoase, atat timp cat respecti acesti 5 pasi:

1. Foloseste un site de cupoane

Acest gen de site-uri inca nu a devenit popular in Romania, insa in Occident este la mare pret. Functioneaza foarte simplu: intri pe un site precum DontPayFull.com, introduci numele magazinului care te intereseaza (Michael Kors, Forever21, Victoria's Secret etc.), alegi cuponul, oferta, discount-ul care ti se potriveste si poti trece la cumpararea efectiva.

2. Foloseste un site de urmarire a preturilor

Probabil e prima oara cand auzi de acest gen de site-uri. Scopul lor este acela de a le arata cumparatorilor cand este cel mai bine sa efectueze o achizitie, calendaristic vorbind. Poti apela la CamelCamelCamel.com sau la TheTracktor.com, introduci URL-ul produsului online care te intereseaza, iar site-ul va returna rezultatele. Vei sti in ce luna si zi a anului o sa gasesti produsul dorit la cel mai mic pret, ceea ce poate fi extrem de util.

3. Citeste un blog de economisire a banilor in mod regulat

Devino fanul unui blog de money-saving, iar timpul pe care il petreci citind acest gen de articole nu va fi irosit. Vei afla care sunt cele mai importante perioade de reduceri din afara, cand un magazin are solduri finale si cum sa fii mai organizat in viata de zi cu zi.

4. Fa-ti un abonament Amazon Prime

De cele mai multe ori, cumparatorii cred ca cei $90 pe an, cat costa abonamentul, sunt o pierdere de bani si exclud din start acest serviciu. Realitatea este ca beneficiile aduse de acest abonament depasesc cu mult suma platita si iata despre ce este vorba: Amazon Prime iti aduce acces nelimitat la magazinul Kindle, de unde poti descarca muzica si carti, ai streaming gratuit la serialele tale preferate, iar doua zile pe an primesti transportul gratuit la toate produsele cumparate. Majoritatea cumparatorilor rezerva cele doua zile pentru perioada dinainte sarbatorilor, cand trebuie sa cumpere multe cadouri.

5. Fa-ti un abonament Amazon Mom

Diferenta dintre Amazon Prime si Amazon Mom nu este foarte mare, insa destul de insemnata pentru familiile cu copii mici. Abonamentul Amazon Mom iti aduce toate beneficiile din Amazon Prime, plus reduceri de 20% la toate produsele pentru copii: scutece, jucarii, ulei si pudra si asa mai departe.

Urmand acesti 5 pasi, orice cumparator din Romania poate economisi bani si achizitiona produse de calitate. Tot ce trebuie sa faci este sa fii bine informat si sa iti calculezi cu grija veniturile.

Planul ONU pentru schimbările climatice nu include reducerea consumului de carne. Sunt ignorate și proteinele vegetale
Planul ONU pentru schimbările climatice nu include reducerea consumului de carne. Sunt ignorate și proteinele vegetale
Omisia mențiunilor cu privire la reducerea consumului de carne din planul ONU pentru luptă împotriva schimbărilor climatice a atras critici din partea experților. Raportul ONU nu aduce în...
Alimentul pentru care prețurile s-au dublat de la începutul anului: ”E foarte dificil de prezis ce se va întâmpla cu piața”
Alimentul pentru care prețurile s-au dublat de la începutul anului: ”E foarte dificil de prezis ce se va întâmpla cu piața”
Cotaţiile futures la cacao s-au dublat în mai puţin de trei luni, ceea ce va majora costurile dulciurilor pentru consumatori şi îi va trimite pe producătorii de ciocolată să caute materie...
#cumparaturi online, #site reduceri, #site oferte, #site cupoane, #comparatoare preturi , #reduceri