Cum sa economisesti multi bani acolo unde nu te astepti

Vineri, 02 Mai 2014, ora 10:26
2731 citiri
Cum sa economisesti multi bani acolo unde nu te astepti
Foto: news.com.au

Consumatorii trebuie sa devina mai constienti de faptul ca puterea de negociere si tehnologia actuala pot fi puse si in serviciul lor, cu scopul de a gasi cele mai bune preturi la produsele pe care le achizitioneaza.

La hotel

Multe hoteluri prefera sa inchirieze o camera la pret scazut decat sa o lase goala. Nu trebuie sa fii un negociator de top si nici sa recurgi la o tactica agresiva. Poti doar intreba daca se poate face ceva in privinta pretului sau daca exista o oferta mai buna, scrie news.com.au.

Daca nu reusesti sa obtii un pret mai mic, e posibil sa primesti pentru aceiasi bani si ceva in plus, asa cum este un mic dejun sau chiar reduceri la obiectivele turistice din zona pe care o vizitezi. Nu uita ca rezervarile facute in prealabil pe Internet sunt mai ieftine decat in cazul in care mergi direct la hotel.

Telefonul si Internetul

De la operatorii de telefonie mobila si Internet poti obtine cu siguranta reduceri. Ei sunt dispusi sa coopereze, in special daca vrei sa iti faci un contract pe doi ani. Daca acelasi operator iti ofera deja alte servicii, sansele tale cresc. Reducerile cele mai bune le poti avea daca optezi pentru un pachet de abonamente de la aceeasi companie.

Electronicele

Nu iti achizitiona niciun produs electronic fara sa compari preturile pe Internet. Nu este bine sa mergi direct in magazin pentru a achizitiona ceva, caci vei plati mai multi bani. O alta idee ar fi sa incerci sa negociezi pretul unui produs, mentionand faptul ca ai gasit o oferta mai buna la concurenta. Ai sanse sa obtii accesorii gratuite sau un pret mai bun pentru ele.

Mobila

La fel ca in cazul masinilor, pretul mobilei este mereu negociabil. Cel mai bine este sa ii dai vanzatorului un motiv pentru a-ti face o reducere. De exemplu, cand cumperi produsul afisat ai sanse mari sa il iei la un pret mai bun.

La fel se intampla si cand achizitionezi mai multe obiecte din acelasi loc. Nu te arata prea interesat de ceea ce iti place si negociaza mereu. Nu in ultimul rand, la magazinele de mobila cauta oferta care iti asigura si transport gratuit.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#strategii economii achizitii, #preturi bani masina, #pret masina bani, #pret mobila, #pret telefon Internet, #abonament telefon Internet , #reduceri