Promotii de Mos Nicolae - Vezi ofertele magazinelor

Vineri, 03 Decembrie 2010, ora 11:38
3170 citiri
Promotii de Mos Nicolae - Vezi ofertele magazinelor
Foto: firmeproduse.ro

Pentru ca Sarbatorile de Iarna se apropie, magazinele au inceput deja sa vina cu oferte care mai de care mai tentante. Primele dintre aceste oferte vizeaza ziua de Mos Nicolae. Astfel, pe 3, 4 si 5 decembrie, multe magazine au decis sa aiba preturi speciale.

De exemplu, Oxette are o reducere de 20% pentru ceasuri si 10% pentru bijuterii, Be in Time - 15% discount pentru ceasuri, bijuterii din otel si argint si 5% discount pentru bijuteriile din aur, Zen - 25% discount pentru produsele selectate, iar Yuno Pearls - pana la 20% discount.

Si la Cielo Venezia 1270 ai 50% discount pentru produsele selectate, iar la Moa, pentru al doilea produs cumparat platesti jumatate din pret. Si la Meli Melo ai 10% discount la colectia noua, informeaza Incont.ro.

Reduceri sunt si la B&B, unde primesti 15% discount pentru ceasuri, bijuterii din otel si argint si 5% discount pentru bijuteriile din aur.

La capitolul electronice si electrocasnice, Media Galaxy oferta 10% discount la toate produsele.

Ceva mai mari sunt reducerile la Bell'agio Casa, cu 20% discount la produsele de Craciun, Reaction cu 20% discount si Mango cu pana la 40% la accesorii.

Reduceri importante sunt si la Debenhams, unde ai 30% discount, la Kultho - 15% discount pentru ceasuri, bijuterii din otel si argint si 5% discount pentru bijuteriile din aur si la Exotique - 5% pentru cristale, 10% pentru mobile si pana la 20% pentru accesorii.

La accesorii, Parfois iti face cadou pana la 30% din valoarea produselor, iar Sarra Blu face reduceri de 10% pentru produsele care nu sunt supuse altor promotii. Si la Kickback se fac reduceri de 15% pana pe 7 decembrie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google a anunțat lansarea unei noi aplicații de productivitate. Ce funcții oferă
Google a anunțat lansarea unei noi aplicații de productivitate. Ce funcții oferă
Google a anunțat lansarea unei noi aplicații de productivitate, Google Vids, concepută pentru a optimiza crearea prezentărilor animate în mediul corporate. Aceasta a fost prezentată în...
Elon Musk vrea să taxeze noii utilizatori X pentru a fi sigur că nu sunt boți. Cât trebuie plătit pentru a posta pe fostul Twitter
Elon Musk vrea să taxeze noii utilizatori X pentru a fi sigur că nu sunt boți. Cât trebuie plătit pentru a posta pe fostul Twitter
Proprietarul platformei de socializare X, Elon Musk, a decis să impună o taxă utilizatorilor noi ai serviciului. Scopul este de a se asigură că nu sunt boți. Fostul Twitter a impus deja o...
#reduceri Mos Nicolae, #cadouri sarbatori , #reduceri