1 iulie vine cu scumpiri - vezi pentru ce vei plati mai mult

Vineri, 01 Iulie 2011, ora 11:09
5374 citiri
1 iulie vine cu scumpiri - vezi pentru ce vei plati mai mult
Foto: Arhiva

Prima zi din iulie aduce noi scumpiri pentru romani, la diverse produse si servicii, inclusiv cafea sau sejururi la mare.

Asadar, incepand de vineri, pretul curentului electric se va majora cu pana la 4,3 procente, din cauza introducerii certificatelor verzi in costul final, avand in vedere ca energia verde este introdusa pentru prima data in sistemul national.

Pe litoral, preturile pentru cazare se majoreaza cu 30 la suta, de la 1 iulie. Scumpiri similare vor avea loc si pentru celelalte servicii, inclusiv inchierea unui sezlong sau pentru produsele vandute la terase. De altfel, aceasta este si cea mai importanta majorare de preturi de la inceputul acestei luni, ceea ce ar putea determina si mai multi vecini sa-si petreaca vacanta de vara in Bulgaria sau in alte tari cu preturi si servicii mai bune.

Pe de alte parte, din cauza cresterii pretului gazelor pentru consumatorii industriali, cu zece procente pe metru cub, ar putea urma si alte scumpiri in viitorul apropiat.

Nu este exclusa majorarea pretului pentru paine si pentru carne si produse din carne, acestea fiind deja anuntate de mai mult timp de producatori.

Deocamdata, romanii vor plati mai mult, de la 1 iulie, doar pentru cafea, al carei pret a crescut cu 17 la suta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
#majorari preturi, #cresteri preturi, #scumpiri electricitate , #scumpiri