Cat costa Revelionul in marile orase ale lumii?

Duminica, 24 Octombrie 2010, ora 14:19
1793 citiri
Cat costa Revelionul in marile orase ale lumii?

Daca te dau banii afara din casa sau au strans tot anul pentru a avea parte de o petrecere de vis in noaptea dintre 2010 si 2011, exista oferte pe masura cererii. Astfel, pentru o vacanta in marile orase ale lumii, precum New York, Sydney sau Toronto, poti scoate din buzunar si 6.000 de euro de persoana.

De exemplu, pentru o croaziera de lux cu imbarcare in data de 21 decembrie din Sydney, Australia, si debarcare pe 4 ianuarie in Auckland, Noua Zeelanda, un cuplu va plati mai mult 12.700 de euro. Costul final depinde de data la care face rezervarea si tipul de camera ales, conform Evenimentul Zilei.

In pret sunt incluse cazarea in apartament cu servicii all inclusive. De asemenea, turistii vor avea parte de serviciile unui majordom, iar tariful acopera si serviciile la bord, taxele portuare si guvernamentale, transferurile in centrul oraselor - porturi, precum si activitati de recreere, cum ar fi piscina, jacuzzi, teatru, discoteca sau pista in aer liber pentru jogging.

Clientul poate solicita si alte servicii agentiei de turism, cum ar fi rezervarea unor bilete de avion de la Bucuresti la Sydney si de la Auckland la Bucuresti, insa acestea nu intra in tariful mentionat mai sus. Costul unui asemenea bilet este de 1.000-1.200 de euro. Din Auckland spre Bucuresti nu este nicio cursa directa.

De asemenea, tariful nu include nici transferul aeroport - port - aeroport sau asigurarea medicala.

Cei care vor sa admire focurile de artificii care vor lumina cerul din Sydney in noaptea de Revelion vor putea opta pentru sejururi mai scurte si ceva mai ieftine. De exemplu, un sejur de 14 zile la un hotel de 4 stele costa circa 3.600 de euro/persoana.

La Toronto, tarifele sunt ceva mai mici. Un sejur de 8 zile, care include si masa de Revelion, are preturi incepand de la 1.350 de euro/persoana, la care se adauga circa 200 de euro/persoana, cat sunt taxele de aeroport, si prima pentru asigurarea medicala.

In New York, pentru un sejur de 5 zile, tarifele variaza de la aproape 730 de euro la peste 1.000 de euro, in functie de numarul stelelor hotelului ales. Cu cat acestea sunt mai aproape de centru, cu atat cresc si costurile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
După eliminarea controalelor vamale aeriene și maritime cu Spațiul Schengen pentru România, la 31 martie 2024, a revenit în discuție subiectul pierderilor enorme suferite de transportatori,...
Ce este RAM Plus, funcția disponibilă pentru utilizatorii Android
Ce este RAM Plus, funcția disponibilă pentru utilizatorii Android
Tehnologia de suplimentare a memoriei RAM, cunoscută sub numele de RAM Plus la telefoanele Samsung și RAM Boost pentru alte dispozitive cu sistem Android, este promovată ca o soluție...
#revelion strainatate, #oferte revelion 2011, #revelion Sydney, #revelion New York, #revelion 5 stele , #stiri preturi