Cele mai scumpe ceasuri de lux din lume

Marti, 22 Februarie 2011, ora 11:26
7027 citiri
Cele mai scumpe ceasuri de lux din lume

"Time is money", spune o expresie americana. Pentru 1 milion de dolari poti avea la mana o adevarata bijuterie din aur sau platina creata de una din cele mai prestigioase companii producatoare de ceasuri.

Ceasurile bune vin la pachet cu preturi ridicate. Iata care sunt cele mai scumpe si mai complicate ceasuri din lume, potrivit Business Insider.

1. Hublot Tourbillon Solo Bang. Numit dupa cuvantul "hublou" care semnifica o fereastra etansa in corpul unei nave, ceasul elvetian dateaza din 1980. Linia originala a ceasurilor Hublot este renumita pentru aparitia pe piata cu prima curea din cauciuc natural.

Hublot are de asemenea un Big Bang Caviar, acoperit 531 de diamante negre, care se vinde cu 1 milion de dolari. Big Bang are o carcasa din platina, o rama neagra din ceramica si cadran din carbon cu o curea neagra de cauciuc pe spatele careia se afla semnatura celebrei companii. Pretul unei astfel de piese ajunge la 105 $ k.

2. Daniel Roth Ellipsocurvex Tourbillon. Roth si-a infiintat compania in Vallee de Joux, in Elvetia anului 1989, insa a fost cumparata de catre Bulgari in 2000. Compania fabrica ceasuri rafinate, asteptate cu mult interes de catre colectionari.

Ellipsocurvex, o piesa de lux cu intoarcere automata, o carcasa din platina cu cristal safir si o curea din piele de aligator, ajunge la un pret de 141.600 de dolari.

Ceasul este rezistent la apa, insa nu este potrivit pentru inot sau scufundari. Pentru a depista ceasurile Daniel Roth uitati-va dupa carcasa semi-ovala.

3. Parmigiani Kalpa XL Tourbillon. Parmigiani a inceput sa produca ceasuri in 1976, dupa ce a parasit o cariera de reparatii ceasuri. Fiecare ceas are o durata de fabricatie de 400 de ore.

Compania a creat un ceas special pentru pentru masina de lux Bugatt Veryon. Citeste mai multe despre Cele mai scumpe ceasuri de lux din lume pe Business24.ro.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#ceas scump, #pret ceas, #cele mai scumpe ceasuri , #stiri preturi