Haine de firma, cadou de Craciun? Vezi magazinele online unde poti gasi reduceri

Vineri, 17 Decembrie 2010, ora 12:27
8252 citiri
Haine de firma, cadou de Craciun? Vezi magazinele online unde poti gasi reduceri
Foto: Arhiva

Hainele, incaltamintea, articolele sportive, gentile sau lenjeria pot fi oricand un cadou binevenit de Sarbatori. Daca este vorba de produse "de firma", aprecierea venita din partea celor care primesc un astfel de cadou din partea ta este si mai mare.

De unde poti cumpara insa produse de la marile branduri, fara sa scoti insa prea multi bani din buzunar? Fie de la cluburile private de shopping, care au cunoscut o extindere foarte mare in Romania, fie de la outleturi.

Unul dintre cluburile private de shopping este myexclusivestore.com, care are in perioada Craciunului preturi extrem de avantajoase la o serie de produse de imbracaminte, incaltaminte sau accesorii, atat pentru adulti cat si pentru copii.

Magazinul promite ca livrarea va fi cu siguranta facuta pana de Craciun, iar la cumparaturi de peste 250 de lei nu vei fi nevoit sa platesti transportul. Site-ul, care ofera posibilitatea de a avea acees la marcile cunoscute la preturi avantajoase, a inceput sa desfasoare asa-numitele promotii de Sarbatori inca de la sfarsitul lunii noiembrie, pentru a se asigura ca actualii sau viitorii clienti vor gasi intr-un final ce-si doresc.

Fiecare promotie in parte dureaza cate trei zile, iar pana la Craciun mai aveti posibilitatea sa cumparati produse marca Tommy Hilfiger cu 45% reducere, Roberto Cavalli cu pana la 40% reducere, Cesare Paciotti cu 40% reducere, iar pana de Revelion ceasuri sau Nicole Lee. Daca vreti, sa zicem, sa faceti cadou sotului un pulover Tommy Hilfiger il putei cumpara de aici cu 303,81 lei, in loc de 489 lei. Pentru sotie puteti alege o geanta Tommy Hilfiger, care costa 269,37 lei, in locla reducere de la 489 lei. Cei care s-au grabit, au putut cumpara in prima jumatate a lunii produse Versace si D&G la jumatate de pret, dar si Ralph Lauren (-65% din pret) si Diesel (-55% din pret).

"Promotiile de Craciun au debutat la sfarsitul lunii noiembrie, cu binecunoscutii Hector et Lola, haine din casmir pur, apoi au urmat haine de Sergio Tachinni, Guess, D&G, Calvin Klein, Brooksfield, DKNY, Ferre, Diesel, Ralph Lauren,Versace, cizme Sugar, parfumuri Lacoste, ceasuri Michael Kors, DKNY, accesorii de la D&G si Diesel, palarii de la Goorin Brog., sosete Happy Socks, lenjerie Jolidon si chiar hainute Bebeloo pentru copii. Marea atractie a sezonului au fost reducerile la iPad, pentru care am avut cel mai mic pret din Romania.

Clientii au fost foarte multumiti de aceasta aparitie pe site, aproape tot stocul de 200 bucati fiind epuizat inca din prima zi a promotiei. Vanzarile inregistrate in perioada sarbatorilor au crescut simtitor", a declarat Andreea Nitescu, coordonator de marketing myexclusivestore.ro pentru Ziare.com .

Pe acelasi principiu functioneaza si un alt club de shopping, fashiondays.ro. In prezent, de pe acest site, poti cumpara produse de la Puma Lily Shoes sau Playboy, cu reduceri importante. De exemplu, la Puma puteti sa cumparati un tricou barbatesc cu 140 de lei, in loc de 200 de lei, sau tricouri de dama cu putin peste 100 de lei, in loc de 150-170 de lei. Alte oferte de Sarbatori vizeaza hainele Primo Emporio, cu 48% reduceri de pret, ceasuri Moschino, cu 50% mai ieftine decat cele din magazine, sau haine Ferrari, de asemenea la jumatate de pret. Daca vrei sa dormiti in seara de Craciun intr-o lenjerie de pat speciala, poti sa o achizitionati de la Playboy cu 149 de lei, la reducere de la 219 lei.

Cei care vor sa faca cadou de Sarbatori un parfum, insa preturile dim magazine sunt mult prea mari si nu isi permit, pot alege sa cumpere de pe aoro.ro. Pentru a te asigura ca produsul va fi livrat pana de Craciun, comanda trebuie facuta pana pe 21 decembrie, la ora 12:00. Cei de la aoro.ro au parfumuri originale, fiind un website detinut de parfumeria online www.parfums.cz. Promotiile de Craciun vizeaza o serie de parfumuri si cosmetice, atat pentru ea cat si pentru el, la reduceri imporatante de pret, la care se adauga un produs la alegere cadou.

De exemplu, de pe acest site puteti cumpara Cerruti 1881 pour Femme, eau de toilette 100 ml cu 149 lei, Calvin Klein Euphoria eau de parfum 100 ml la 200 de lei sau un Giorgio Armani Idole, eau de parfum 75 ml, la 220 lei. Si la gama pentru barbati oferta este generoasa, printre parfumurile aflate la promotie numarandu-se Bvlgari AQVA, la 100 de ml, care costa 169 de lei, sau un Giorgio Armani Acqua di Gio la 100 ml, cu 240 de lei.

Preturi avantajoase si la outleturi

In competita produselor aflate la reducere intra si outleturile online. Cel mai mare dintre acestea, Fashion House, are produse la la Adidas, Champion, Puma sau Nike. In general, produsele fac parte din colectiile de anul trecut si au reduceri de 30-70%. Aici poti gasi un hanorac de barbat de la Adidas cu 50% reducere, costand 174 de lei, un pulover barbatesc Tom Tailor cu 60% reducere, costand 120 de lei, un pulover de femei Columbia cu 102 lei (60% reducere) sau o fusta Stefanel cu 115 lei (58 reducere).

Outletul online Zenda are si el haine la preturi extrem de accesibile de la marci precum Bershka, Denim, Stradivarius, H&M, Iceman, Hush Puppies, Geroge, Jill, Mexx, Papaya, Vila. De aici poti cumpara, de exemplu, o camasa barbateasca cu 59,9 lei, in loc de 89,9 lei, o rochie cu 59,9 lei, in lc de 99,9 lei sau o jacheta scurta de dam acu 59, 9 lei, in loc de 99,9 lei.

In cazul in care cauti cadouri pentru bebelusi sau copii, Kidsoutlet ar putea fi o varianta extrem de avantajoasa. Site-ul are reduceri de aproximatov 20% la majoritatea produselor. De exemplu, de aici poti cumpara geaca Ocean Pacific pentru un copil de 13 ani cu 36 de lei ( in loc de 45 de lei) sau o vesta Gap cu 34 de lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#haine magazin, #preturi mici, #oferte haine, #branduri haine , #stiri preturi