Hipermarketurile se bat in oferte: dormitor 400 de lei, calorifer electric 150 de lei

Sambata, 02 Octombrie 2010, ora 17:22
7851 citiri
Hipermarketurile se bat in oferte: dormitor 400 de lei, calorifer electric 150 de lei
Foto: Arhiva

Hipermarketurile incearca sa se adapteze la bugetele de criza ale romanilor si cauta furnizori mai ieftini pentru a oferi cat mai multe oferte. Nu doar alimentele sunt la promotie, ci si mobila, electrocasnicele si hainele.

Sute de produse alimentare se vand, la Carrefour, in promotia "Cumperi doua produse identice si dai mai putin cu 50% pentru al doilea", potrivit InCont.ro.

Tot aici, un cuptor cu microunde poate fi cumparat cu 130 de lei, iar un robot de bucatarie costa 260 de lei. Cine are nevoie de mobila pentru dormitor, o gaseste cu 600 de lei, pret in care intra un pat dublu, un dulap cu trei usi, o comoda cu sertar si doua usi si o noptiera.

La Real, un dormitor e si mai ieftin. Pentru 400 de lei gasiti un pat dublu, un dulap cu trei usi si doua noptiere. Tot la Real se vand si aparate foto la preturi foarte mici, incepand de la 200 de lei.

Cora are jachete de piele, atat pentru barbati, cat si pentru femei, la preturi de la 280 de lei, dar si calorifere electrice de la 150 de lei.

Auchan organizeaza in acest weekend un targ de miere si produse apicole, iar Billa incearca sa recupere terenul vanzarilor cu reduceri si de pana la 40% la o serie intreaga de produse atat alimentare, cat si nealimentare.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#hipermarket oferta, #Carrefour oferta, #Cora oferta, #Real oferta, #Auchan oferta , #stiri preturi
Comentarii
Poza danutz1301
danutz1301
rank 2
cred ca vor scadea preturile la toate produsele
Poza RN
RN
rank 5