Vacanta la sfarsit de ianuarie? Vezi ofertele last minute la preturi avantajoase

Vineri, 28 Ianuarie 2011, ora 07:30
3533 citiri
Vacanta la sfarsit de ianuarie? Vezi ofertele last minute la preturi avantajoase
Foto: secarinsa.com

Desi nici nu a inceput anul bine, multi se gandesc deja la o vacanta, care poate fi numai buna pentru a va da energia necesara pentru urmatoarele cateva luni.

Daca ati reusit sa mai ramaneti cu ceva bani de la Sarbatori sau vreti sa va cheltuiti primul salariu din 2011, atunci puteti sa beneficiati de numeroasele oferte last minute, puse la dispozitie de agentiile turistice, pentru sfarsitul lunii ianuarie.

De exemplu, pentru un sejur la Budapesta platesti 2 nopti si stai 3. Oferta presupune un pret de 68 euro (reducere de la 102 euro), pentru cazare cu mic dejun. Plecarea se face pe data de 29 ianuarie, iar transportul se asigura numai la cerere. Cazarea are loc la hotel Ibis Budapest Vaci de 3 stele.

Cei care vor sa beneficieze de o astfel de oferta, trebuie sa se grabeasca, deoarece mai sunt doar 15 locuri libere.

De o oferta asemanatoare pot avea parte si romanii care vor sa plece in excursie la Praga. Astfel, daca alegi un sejur incepand cu data de 29 ianuarie, platesti 3 nopti si stai 4, cu un pret incepand de la 75 euro cazare cu mic dejun (reducere de la 100 de euro). Cazarea se va face la hotel Olympik Tristar de 2 stele.

Daca v-ati dorit mereu sa vedeti Viena, acum puteti sa profitati de oferta pusa la dispozitie de una din agentiile de turism, constand intr-o reducere de pret de la 144 de euro la 108 euro, pretul incluzand cazarea (5 zile) si micul dejun. In pret nu este inclus transportul, care poate fi insa asigurat la cerere. Cazarea se va face la hotel Alexander, de 3 stele.

Amatorii de sporturi de iarna pot merge in ultimul weekend al lunii in curs la ski, in Slovacia, la Tatranska Lomnica. Un sejur de 5 zile aici, incepand cu data de 29 ianuarie, va costa 120 de euro de persoana (reducere de la 190 de euro). Tariful include cazare, 4 nopti la Hotel Uran de 3 stele, demipensiune, intrare gratuita la piscina intre orele 7-10, o intrare gratuita la piscina cu apa termala pentru clientii hotelului in Liptovsky Jan. In schimb, tariful nu include transportul, taxa de statiune de un euro/zi, asigurari medicale si storno (care sunt insa recomandate). Hotelul este situat la 900 m de teleschi Skalnate Pleso si la 300 m de teleschi Jamy.

Cei care vor sa scape de frig si de zapada, pot sa mearga in vacanta in Cipru, unde, in luna ianuarie, inca se face plaja. Pentru un sejur de 8 zile in Larnaca vei plati 195 euro / de persoana (reducere de 380 de euro), iar cazarea se face la hotel Cactus de 4 stele.

In pret aveti incluse 7 nopti cazare mic dejun, bilet avion cu taxe (fara bagaj de cala). Orasul Larnaca este cunoscut pentru plajele pitoresti care includ coloane de palmieri. Mare parte din activitate este centrata in jurul promenadei orasului pe durata festivalurilor majore.

In cazul in care vreti sa va luati o vacanta pentru shopping, puteti vizita Londra, cu 263 de euro si cazarea la hotelul ultracentral Royal Nation de 3 stele. Sejurul presupune 4 zile (3 nopti), transportul se face cu avionul, iar micul dejun este inclus.

Vreti sa vizitati tara piramidelor? Acum puteti vizita Egiptul, beneficiind de o reducere de la 469 de euro de persoana la 322 euro de persoana. Tariful pentru o vacanta in Sharm El Sheikh include 7 nopti de cazare cu regimul de masa ales bilet de avion + taxe de aeroport, transfer aeroport - hotel - aeroport, asigurare medicala si asistenta turistica. Tariful nu include insa taxa de viza 15 dolari/persoana (se plateste pe aeroport in Egipt autoritatilor de acolo). Cazarea se va face la hotel Zouara de 3 stele.

Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Apple se pregătește să aducă pe piață modelele iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max în două noi opțiuni de culoare: Desert Titanium și Titanium Grey, potrivit ultimelor informații...
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
#vacanta oferte last minute, #vacanta pret reducere , #stiri preturi