Acum, ca s-a maritat, Meghan Markle nu mai are voie sa faca o gramada de lucruri. Ce interdictii are sotia printului Harry

Marti, 22 Mai 2018, ora 08:39
26734 citiri
Acum, ca s-a maritat, Meghan Markle nu mai are voie sa faca o gramada de lucruri. Ce interdictii are sotia printului Harry
Foto: Hepta.ro

Nunta printului Harry cu americanca Meghan Markle s-a terminat si a fost asa cum se astepta toata lumea: spectaculoasa!

Privind aceasta defilare de tinute care nu seamana cu nicio alta din lume, aceasta aglomerare de vedete si printi, e usor sa uiti ca viata lui Meghan nu va fi doar lapte si miere.

De fapt, viata lui Meghan Markle, pana acum actrita, s-a schimbat radical. Existenta ei asa cum a fost pana acum s-a cam terminat si una noua, complet diferita, a inceput. Si ea vine cu multe interdictii, conform The List.

Fara selfie-uri

In primul rand, Meghan nu va mai avea voie sa faca selfie-uri. Intr-o epoca in care smartphone-ul e deja prelungirea fireasca a mainii, in care aparatul de fotografiat e de domeniul trecutului si instantaneele sunt la ordinea zilei, Meghan si orice alt membru al familiei regale britanice nu au voie sa apara in asa ceva. Nu au voie nici ei sa-si faca astfel de fotografii si cu atat mai putin sa apara alaturi de "supusi" in astfel de poze.

Iar interdictia pleaca de la regina Elisabeta a II-a, care pur si simplu nu suporta ca, atunci cand iese in multime, asupra ei sa fie atintite telefoanele mobile.

Autografele ies din calcul

Fosta actrita, Meghan Markle, in varsta de 36 de ani, e obisnuita sa dea autografe in stanga si dreapta. Insa aceasta epoca a apus pentru sotia printului Harry, aflata la a doua casatorie.

In spatele acestei interdictii e insa o explicatie: membrilor familiei regale nu li se permite sa dea autografe de teama ca semnatura lor sa nu fie falsificata.

Chiar si asa, insa, printul Charles a incalcat regula, la un moment dat, cand a vizitat o zona lovita de un dezastru natural. Un barbat a carui casa avusese mult de suferit i-a cerut un autograf, iar Charles, milos, nu l-a putut refuza. A scris pe o foaie "Charles 2010". Se poate spune ca a dat un autograf, dar, iata, fara semnatura. A pacalit cumva "sistemul"!

Si Meghan a procedat cumva similar la inceputul acestui an, pentru o fana in varsta de 10 ani, care i-a cerut un autograf. In loc sa-si lase semnatura pe foaie, a scris, simplu, "Buna, Kaitlin", folosind astfel doar numele fetitei.

Gata cu votul!

Meghan Markle e departe de a fi apolitica. Dar va trebui sa devina sau cel putin sa se abtina sa arate cum gandeste pe acest subiect.

In Marea Britanie, reginei i se impune sa ramana neutra cand vine vorba de politica. Ea nici nu are voie sa voteze. In semn de respect, toti membrii familiei regale se supun aceleiasi interdictii. Ceea ce inseamna ca si Meghan va trebui sa procedeze la fel.

Nicio iesire fara dresuri

Imediat dupa anuntarea logodnei, anul trecut, au aparut si fotografiile oficiale cu printul Harry si Meghan Markle. Toata lumea astepta sa vada inelul. Si acesta nu a dezamagit. Ce a dezamagit insa a fost faptul ca Meghan nu a purtat dresuri. Sa fi uitat Harry sa o informeze legat de acest protocol?

In orice caz, de atunci nu s-a mai intamplat, Meghan conformandu-se si purtand dres de culoarea piciorului la fiecare iesire, asa cum va trebui sa procedeze intotdeauna de acum inainte.

Nu va avea voie sa mearga la culcare inaintea reginei

Desi aceasta regula nu e scrisa nicaieri, daca va vrea sa ramana in gratiile reginei, atunci cand vine la palat va trebui sa suporte cu stoicism cinele prelungite, urmate de conversatii interminabile, fara a cracni.

Intr-un interviu acordat pentru o carte, "The Royals in Australia", secretarul privat al reginei, sir William Heseltine, dezvaluia ca printesei Diana ii era imposibil sa faca asta si ca, in final, se scuza si pleca la culcare plictisita de moarte. Sigur ca in acele momente nu era deloc privita cu ochi buni.

Cariera de actrita s-a terminat

Meghan (pe numele din buletin Rachel Meghan Markle) a spus deja "adio" carierei de actrita. Incepe insa o noua cariera, plina de responsabilitati.

Intr-un interviu acordat BBC, Meghan arata ca nu are regrete, ca vede totul ca pe un nou "capitol", ca "pe o schimbare", nu ca pe o renuntare.

Constient de sacrificiul lui Meghan, printul Harry spunea si el: "Nu e simplu pentru nimeni, dar la finalul zilei stiu ca ea ma alege pe mine si eu pe ea".

Nu mai poate iesi singura pe strada

Sotia printului Harry nu va mai putea merge singura pe strada, asa cum era obisnuita. In mod firesc, va beneficia de protectie, asa ca nu se va mai putea bucura de anonimat. Si pentru cea mai scurta iesire va fi nevoie de planificare minutioasa.

Pentru un turneu regal, pregatirile dureaza si cate sase luni, asa ca Meghan va trebui sa invete sa stea mai mult la palat atunci cand indatoririle regale nu o cheama undeva.

Citeste si Nunta printului Harry cu Meghan Markle a fost evaluata la 32 de milioane de lire

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Meghan Markle interdictii, #Meghan Markle indatoriri, #Meghan Markle autografe, #Meghan Markle actrita , #Meghan Markle