William si Harry fac destainuri emotionante la doua decenii de la moartea printesei Diana

Duminica, 23 Iulie 2017, ora 12:50
5765 citiri
William si Harry fac destainuri emotionante la doua decenii de la moartea printesei Diana
Foto: Hepta.ro

Printii William si Harry ai Marii Britanii rememoreaza amintiri din copilarie, la doua decenii dupa decesul neasteptat al mamei lor, Diana, printesa de Wales, in cadrul unui nou documentar de televiziune.

Filmul de 90 de minute, intitulat "Diana, Our Mother: Her Life and Legacy" - comemoreaza viata si activitatea Dianei, subliniaza intr-un comunicat Palatul Kensington.

Diana, printesa de Wales, prima sotie a mostenitorului tronului Marii Britanii, printul Charles, si-a pierdut viata intr-un accident de masina in Paris in august 1997, la varsta de 36 de ani. William - al doilea mostenitor la tronul Marii Britanii - avea atunci 15 ani, iar Harry 12 ani.

In documentar, William si Harry sunt filmati vorbind despre copilarie in timp ce se uita la fotografiile dintr-un album de familie compilat de mama lor.

Ei amintesc despre simtul umorului caracteristic printesei Diana pe care Harry o descrie drept "unul dintre cei mai neastamparati parinti". In plus, cei doi rememoreaza durerea provocata de divortul parintilor lor si de clipele traite dupa decesul Dianei.

"Nimeni nu a mai spus aceasta poveste din punctul de vedere al doi oameni care au cunoscut-o mai bine decat oricine altcineva si care au iubit-o cel mai mult: fiii ei", a declarat pentru sursa citata Nick Kent, producatorul executiv al documentarului.

La inceputul acestui an, William a amintit ca socul pierderii mamei lui inca il urmareste, la 20 de ani de la disparitia ei.

Harry a marturisit la randul sau, in acest an, ca a avut nevoie de consiliere pentru a putea trece peste durerea provocata de moartea mamei sale. Printul a povestit intr-un interviu acordat in aprilie publicatiei Daily Telegraph ca si-a suprimat emotiile dupa decesul Dianei, decizie care i-a afectat serios viata personala si profesionala. El a declarat ca a apelat la un specialist dupa ce fratele sau, printul William, l-a sfatuit sa solicite ajutor.

"Ceea ce ne-am dorit a fost ca in anii ce vor veni, printii William si Harry sa le prezinte cu bucurie acest film copiilor lor si sa le arate acestora cine a fost bunica lor", a adaugat Kent.

Filmul, realizat de Oxford Film and Television, va fi difuzat luni, 24 iulie, in Marea Britanie si Statele Unite, precizeaza sursa citata.

Mai multe evenimente comemorative au fost planificate pentru a marca implinirea a doua decenii de la moartea printesei Diana, la 31 august 1997.

William si Harry au participat, la inceputul acestei luni la o slujba restransa, la mormantul mamei lor.

O statuie comemorativa, comandata de cei doi frati, urmeaza sa fie ridicata in onoarea Dianei in fata resedintei lor oficiale din Londra, mai arata Reuters.

Obiecte rar vazute apartinand printesei Diana, printre care se numara colectia sa muzicala si incaltamintea de balet, au fost expuse sambata la Palatul Buckingham.

O expozitie care celebreaza vestimentatia Dianei a fost inaugurata in luna februarie.

Diana, printesa de Wales, a murit intr-un accident de masina alaturi de Dodi al Fayed, la Paris, in 1997, in timp ce erau urmariti de paparazzi pe motociclete.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis se teme cu privire la eventuale tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL după ce partidele au decis să susțină candidați diferiți la primăria Capitalei în...
#William Harry printesa Diana , #Casa Regala