Care a fost cea mai eleganta printesa-mireasa? - Sondaj Ziare.com

Marti, 10 Mai 2011, ora 12:46
17534 citiri
Care a fost cea mai eleganta printesa-mireasa? - Sondaj Ziare.com
Foto: montaj Ziare.com

De mici copile, fetele viseaza sa ajunga printese, sa imbrace rochii care mai de care mai iesite din comun si sa traiasca alaturi de printii lor pana la adanci batraneti. Unele dintre acestea chiar isi vad visul cu ochii si ajung printese dupa o nunta ca in povesti.

Ultima mare nunta, cea mai urmarita din istoria recenta, a fost cea a lui Kate Middleton, sotia printului William, fiul lui Charles si al Dianei. Kate, devenita ducesa de Cambridge, a primit de la William un inel cu safire si diamante pe care tatal lui, Charles, l-a daruit mamei sale, Diana.

Printesa Diana este cunoscuta ca fiind "cea mai iubita" din istorie. Nunta Dianei si a lui Charles a fost, de asemenea, un eveniment mondial. Cei doi au divortat in 1996, iar in 1997 Diana a murit in urma unui accident rutier.

O alta printesa foarte frumoasa in ziua nuntii a fost si Sarah Ferguson, cunoscuta sub numele de Fergie. Aceasta s-a casatorit cu printul Andrew. Nici acestia nu au trait fericiti pana la adanci batraneti, in 1996 divortand.

Povestea de dragoste dintre Printul Charles si Camilla a inceput in anii '80, insa casatorita lor a avut loc abia pe 9 aprilie 2005.

Printesa Victoria a Suediei s-a casatorit in iunie 2010 cu fostul ei antrenor personal, Daniel Westling. Intreg evenimentul a costat peste zece milioane de dolari, iar rochia a fost semnata de Par Engsheden.

Printesa Mary a Danemarcei este cunoscuta si apreciata pentru eleganta si rafinamentul sau. Nunta sa cu printul mostenitor Frederik a fost un exemplu in acest sens. Rochia printesei a fost simpla, a combinat cu succes noul cu traditionalul si a purtat semnatura designerului Uffe Frank. Coafura a fost foarte simpla, ceea ce arata bunul gust al lui Mary, in prezent mama a doi copii, un baiat si o fata, gemeni.

Rochia printesei Maxima a Olandei, sotia printului Willem Alexander, poate concura cu rochia printesei Diana, macar in ceea ce priveste trena. Rochia printesei, pe numele adevarat Maxima Zorreguieta Cerruti, a fost o creatie Valentino.

Designerul spaniol Manuel Pertegaz a fost responsabil cu crearea rochiei printesei Letizia a Spaniei, fosta jurnalista, care s-a casatorit cu printul Felipe in 2004.

Si Romania are printesele ei. Principesa Margareta, fiica regelui Mihai I al Romaniei, s-a casatorit in 1996 cu Radu Duda.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#vedete straine, #printese mirese, #printese rochii mireasa , #Kate Middleton