Ce legatura e intre Berlusconi si pozele nud ale ducesei Kate?

Autor: Ana Ilie
Sambata, 22 Septembrie 2012, ora 16:03
6080 citiri
Ce legatura e intre Berlusconi si pozele nud ale ducesei Kate?

In Marea Britanie, nicio publicatie nu a indraznit sa publice fotografiile nud ale ducesei de Cambridge, sotia printului William. La Paris, publicatia care a pus pe coperta fotografiile lui Kate Middleton topless, a primit o decizie judecatoreasca pentru a inceta distributia revistei. In Irlanda, tabloidul care a publicat fotografiile este amenintat cu inchiderea de catre propriul proprietar.

In Italia, tara care a dat lumii termenul "paparazzi", publicarea fotografiilor de catre revista Chi a fost intampinata cu o ridicare din umeri tipic mediteraneana, scrie Time.

Chi este un tabloid care a fost detinut in trecut de fostul premier italian Silvio Berlusconi si este in prezent administrat de fiica sa, Marina.

Atitudinea sedata a publicului italian fata de cele cateva pagini cu ducesa facand plaja fara sutien se explica si prin faptul ca, in Italia, persoanele publice au putina intimitate. Daca nu este ceva de natura sa vizeze interesul public, nu ii intereseaza. De asemenea, italienii cred ca fotografiile au fost obtinute fara permisiunea Casei Regale britanice.

Chi a supus cele 19 pagini cu imaginile ducesei la tratamentul rezervat tuturor starletelor, sotiilor de fotbalisti si poltiicieni: fotografii pixelate, semn ca au fost facute de la mare distanta, un eseu in care posteriorul viitoarei regine este declarat "perfect" si o interventie a chirurgului plastician Paolo Santanche, parlamentar, care ii critica sanii. Sub titlul "Natural sau refacut", acesta declara ca pieptul lui Kate este limpede neretusat de chirurg si oarecum plat. "Desi, pe de o parte, silueta printesei, o figura de stil si clasa, nu are nevoie de un piept mar, ma tem ca mult-asteptata sarcina va distruge si putinul piept pe care il are si atunci ... Dumnezeu sa salveze Regina!", isi da acesta cu parerea.

Tratamentul tabloid nu le este strain lui Berlusconi si fiicei sale. In 2009, avocatii lui Silvio au reusit sa suspende publicarea fotografiilor facute la vila sa din Sardinia, unde puteau fi vazute femei topless si un politician ceh excitat, cu pantalonii in jurul gleznelor. S-a argumentat ca fotograful a incalcat proprietatea privata a lui Berlusconi cand a facut fotografiile.

In 2012, Chi a publicat o serie de fotografii cu Marina Berlusconi, presedintele companiei-mama Mondadori, care detine si Closer, revista franceza care a dat pentru prima data piublicitatii fotografiile cu Kate. Marina, considerata una din cele mai puternice femei din lume, este infatisata topless intr-un costum de baie negru, in vacanta in Bermuda.

In acest mediu blazat, fotografiile cu Kate fara sutien de plaja au facut valva abia cand au reusit sa dea nastere la o disputa poltiica: cotidianul de stanga La Repubblica a publicat un articol in care il critica pe Berlusconi pentru ca nu a intervenit sa opreasca publicarea imaginilor.

Marina a raspuns cu o scrisoare adresata redactorului, aparandu-si tatal. "Tatal meu este politician si, cu tot respectul, are alte lucruri la care sa se gandeasca decat la fotografii. Ce trebuia sa faca? Sa calce in picioare independenta editoriala a Mondadori, sa o forteze sa nu publice ceea ce majoritatea tabloidelor, de oriunde pe glob, s-ar lupta sa publice?", scrie Marina.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Kate Middleton poze topless, #ducesa Cabridge poze topless , #Kate Middleton