Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cum sa pui mana pe un print?

Autor: Ana Ilie
Joi, 28 Aprilie 2011, ora 15:07
3286 citiri
Cum sa pui mana pe un print?

Pana acum, domnisoarele dornice sa se marite cu un print erau indemnate sa sarute o broasca... Nu mai e cazul si oricum nu functiona decat in peliculele Disney.

Reteaua sociala Badoo a intocmit o lista de sapte "reguli de aur" pentru a gasi un mire cu sange regal, dupa ce a studiat 107 povesti de dragoste regale de dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial, informeaza Reuters.

Astfel, cea mai buna strategie este ca doritoarea sa lucreze in presa sau showbusiness, sa urmeze o facultate, preferabil Cambridge, sa fie sportiva, preferabil tenis, sa fie petrecareata si sa-si petreaca timpul in Monaco sau in Peninsula Scandinava.

Lloyd Price, director de marketing la Badoo, s-a laudat ca "a produs prima strategie practica bazata pe analiza datelor concrete".

Nici ca ar putea pica mai bine aceasta analiza, inainte de mult-asteptata nunta a printului William al Marii Britanii cu Kate Middleton.

"Orienteaza-te spre o universitate de top, intrucat printii vor studia la una. Cel mai bine ar fi la Cambridge, singura universitate care se poate lauda cu doua povesti de dragoste regale", se arata in regulile de aur.

Printii din Europa prefera partenere din popor sau care sunt printese in alta tara decat a lor. "Mai mult, exista mai multi printi decat iti imaginezi. Sunt peste 30 de familii regale domnitoare in lume, plus o gramada de aristocrati europeni si fosti regi care inca mai au dreptul sa-si spuna print".

Un alt loc posibil de intalnire cu un purtator de sange albastru este petrecerea- "cu cat participi la mai multe, cu atata ai mai multe sanse sa-ti gasesti un print. Desigur, nu e vorba despre orice petrecere. Cele mai bune sunt cele organizate de prieteni comuni".

Nici terenul de sport nu este de lepadat: "Fie ca joci sau participi la un eveniment sportiv, ai sanse bune sa intalnesti un print, in special unul european". Si un pont - "unele sporturi cum ar fi polo, inot sau, cel mai bine, tenis, ofera perspective mai bune decat altele, precum volei pe plaja sau darts".

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#print, #casatorie print, #casatorie print William , #Kate Middleton
Comentarii
Poza Dr Felix
Dr Felix
rank 5
bine, mai, dar eu vreau sa ma-nsor cu o printesa ;-)
Poza lool
lool
rank 5
INTREBATI-O PE BIANCA , CRED CA SE FAC CURSURI DE PARASUTE IN BAMBOO.