De ce s-au despartit William si Kate Middleton in 2007

Miercuri, 10 Iulie 2013, ora 20:48
10175 citiri
De ce s-au despartit William si Kate Middleton in 2007

Unul dintre motivele pentru care cuplul format de printul William cu Kate Middleton este atat de iubit de britanici este deplina armonie ce o afiseaza cei doi. Fericiti, astazi isi asteapta primul copil. Insa lucrurile nu au fost intodeauna roz, relatia dintre ei, inceputa in 2002, cunoscand suisuri si coborasuri.

Cel mai dificil moment a fost in 2007, cand cei doi s-au despartit pentru cateva luni, din martie si pana in iunie. O biografie dedicata Ducesei de Cambridge releva motivele acestei despartiri, informeaza Voici.

Dupa cinci ani de relatie (cei doi s-au cunoscut la Universitatea St. Andrews, unde studiau istoria artei), Kate dorea ca William sa-i ofere inelul de logodna. Insa sperantele tinerei au fost distruse de comportamentul tot mai libertin al iubitului sau.

Atunci cand au mers impreuna la Festivalul de curse de cai Cheltenham, in martie 2007, "William a baut mult si le-a facut curte multor fete", dezvaluie autoarea Marcia Moody, in "Kate", biografia consacrata actualei Ducese de Cambridge. Apoi, o serie de fotografii despre escapedele tanarului prin baruri au facut inconjurul tabloidelor britanice. Intr-una dintre ele, William apare cu o mana pe sanii unei fete, iar in alta cu un pahar mare de bere in mana.

Intr-o seara, cand era ametit de bautura, "s-a urcat si a inceput sa danseze pe o masa intr-un bar, tipand: Sunt liber, sunt liber!", in acest fel umilind-o pe Kate in public, mai precizeaza autoarea. Pentru cea pe care presa o numise deja ironic "Waitie Katie" (Katie asteapta), a fost picatura care a umplut paharul: a doua zi a renuntat la relatie.

In respectiva lucrare se ofera si o explicatie pentru comportamentul lui William: presiunea enorma pe care o exercita asupra sa tatal sau, Charles. Acesta i-a pus in vedere: ori se casatoreste, ori renunta la relatie. Cum tanarul dorea sa le faca pe toate in ritmul sau, graba printului Charles de a-l vedea pe William la casa lui, pentru imaginea monarhiei, nu a dus la nimic bun, ci doar a scos la iveala partea rebela a fiului sau mai mare.

Dupa despartire, Kate a facut cu mama sa o excursie la Dublin, apoi timp de cateva saptamani a refuzat sa mai iasa. Cand a facut-o insa, a adoptat o vestimentatie si o atitudine indrazneata, pentru a intra in atentia tinerilor de seama sa.

Comportamentul sau nu a trecut neobservat nici de William, acesta cerandu-i la o petrecere, in iunie 2007, sa se impace, cu promisiunea ca de data aceasta va lua lucrurile in serios.

Lui William i-au mai trebuit insa trei ani pentru a-i oferi inelul de logodna (in timpul unui sejur in Kenya). Logodna a fost anuntata in noiembrie 2010, iar cinci luni mai tarziu, in aprilie 2011, cei doi si-au spus "da".

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Kate William despartire 2007, #biografie Kate Middleton, #dezvaluiri relatie Kate William, #poveste iubire William Kate , #Kate Middleton