In asteptarea bebelusului regal: Kate in travaliu, internata in spital (Video)

Luni, 22 Iulie 2013, ora 10:08
5108 citiri
In asteptarea bebelusului regal: Kate in travaliu, internata in spital (Video)
Foto: Arhiva

Kate Middleton, care urmeaza sa dea nastere mult-asteptatului bebelus regal, a intrat, luni, in travaliu si a fost internata in spitalul St. Mary, a anuntat Palatul Kensington. Conform acestuia, travaliul nu a fost indus, iar ducesa este "bine" in acest moment.

Sotia printului William a fost transportata la Spitalul St. Mary din Londra, insa nu se asteapta sa apara mai multe informatii pana la anuntul oficial al nasterii, scrie BBC. La spital a ajuns si sora ducesei de Cambridge, Pippa Middleton.

Nastere naturala

Conform Contact Music, Kate Middleton a fost adusa la spital cu masina, ea aflandu-se in primele stadii ale travaliului. Ducesa, alaturi de care se afla in permanenta printul William, va naste natural, informeaza Daily Mail.

In asteptarea bebelusului regal - Printul William si-a anulat iesirea cu baietii

Al treilea in ordinea succesiunii la tron

Bebelusul regal, al treilea in ordinea succesiunii la tronul britanic, se va naste in aripa privata Lindo a spitalului din Paddington, aflat in vestul capitalei britanice, zona in care numerosi jurnalisti s-au stabilit inca din 1 iulie. O camera transmite live de la fata locului, fiind filmata in permanenta intrarea in spital, informeaza Gossip Cop.

Tot in fata spitalului asteapta si circa 200 de jurnalisti, fotografi si cameramani, care nu-si vor parasi "posturile" pana ce ducesa nu va fi externata impreuna cu bebelusul, informeaza The Telegraph.

Ducesa si printul William nu au dat publicitatii sexul copilului pana in acest moment, deoarece vor sa fie o surpriza, chiar si pentru ei.

Bebelusul va fi adus pe lume de Marcus Setchell, fostul ginecolog al reginei, iar dupa nasterea copilului un anunt oficial va fi semnat de echipa medicala si va fi dus la Palatul Buckingham, aproape sigur sub escorta politiei.

De altfel, se va sti ca ducesa a nascut in momentul in care din spital va iesi o persoana cu o bucata de hartie pe care sunt notate detalii legate de sexul bebelusului, greutatea sa si ora venirii pe lume. Aceasta va fi inmanata unui sofer al Palatului Buckingham.

Kate Middleton va naste in acelasi spital ca si Lady Diana

Vestea va fi dusa apoi la portile centrale ale palatului, dupa care va exista anuntul oficial, asa cum a fost cazul si la nasterea printului William, in urma cu 31 de ani.

Preturile pentru o nastere in luxoasa aripa Lindo a spitalului St. Mary pleaca de la 5.000 de lire sterline pentru o nastere "normala" si o sedere in spital de 24 de ore. Fiecare noapte de spitalizare in plus va mai costa circa 1.000 de lire sterline, relateaza The Telegraph.

Primele 24 de ore petrecute in spital vor ajunge la pretul de aproape 6.500 de lire sterline daca nasterea are loc prin cezariana.

Premiera la palat in ultimii 120 de ani

Momentul este unul istoric si pentru regina, primul monarh inca in functie care isi va cunoaste stranepotul succesor la coroana. Aceasta este o premiera pentru ultimii 120 de ani. Ultima oara cand s-a intamplat asta a fost in 1894, cand regina Victoria, inca in functie pana in 1901, si-a cunoscut stranepotul, pe Edward al VIII-lea, al treilea in ordinea succesiunii la tron.

Edward al VIII-lea a urcat pe tron, insa a abdicat mai tarziu, aminteste Daily Mail.

In ceea ce priveste numele pe care il va purta bebelusul regal, daca va fi vorba de o fata cele mai mari sanse sunt ca aceasta sa se numeasca Alexandra, Charlotte sau Victoria, acestea fiind numele cele mai multe sanse vehiculate la casele de pariuri. Urmeaza Diana, Anna, Mery sau Elizabeth.

Pariuri pe numele viitorului copil al lui William si Kate - care sunt cele mai vehiculate variante

Daca va fi baiat, se vehiculeaza nume ca George, cu o cota de 10 la 1, James, cu 12 la 1 si John, cu o cota de 25 la 1. Numele rare, care i-ar imbogati pe unii, sunt Kevin sau Kai, cu o cota de 250 la 1, sau Sharon ori chiar Waynetta, cu o cota de 500 la 1.

Printul William si sotia sa, Catherine Middleton, se vor bucura de primul copil la doi ani si jumatate de la casatorie. Amandoi in varsta de 31 de ani s-au casatorit pe 29 aprilie 2011, in cadrul unei fastuoase ceremonii, considerata cea mai mare nunta regala din Londra din ultimele trei decenii.

Regina Angliei, despre stranepotul sau: Sa se nasca mai repede, inainte sa plec in vacanta

Copilul lor va fi primul nepot al mostenitorului tronului britanic, printul Charles, si al printesei Diana, care si-a pierdut viata intr-un accident de masina, in 1997. Cel mai mic dintre urmasii tronului britanic a sosit pe lume in acelasi spital in care s-au nascut tatal sau, printul William, si unchiul - printul Harry.

Copiii nascuti in aceeasi zi cu mostenitorul cuplului Kate Middleton - printul William al Marii Britanii vor primi un penny de argint "norocos", pentru a sarbatori nasterea din familia regala. Monedele, daruite in pungute roz sau bleu, vor avea imprimat anul si vor fi in numar de 2.013. Pe o felicitare alaturata va sta scris: "Penny norocos din argint".

La palatul Windsor se vand haine de bebelus si suveniruri, toate celebrand momentul istoric. Banii vor fi folositi pentru intretinerea palatelor.

Copilul lui Kate Middleton, sursa de venit pentru familia regala

Printul Charles, care va fi pentru prima oara bunic, a pus la punct o colectie de botosei facuti manual, care sunt vanduti la pretul de 22,50 lire sterline perechea in magazinul sau, Highgrove.

Familia lui Kate celebreaza momentul adaugand pe site-ul sau, ce oglindeste afacerea familiei, organizarea petrecerilor pentru nou-nascuti, cu accesorii specifice, cum ar fi baloanele, jucariile etc.

Se estimeaza ca venirea pe lume a mostenitorului tronului va genera vanzari de 100 de milioane de lire sterline.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
#bebelus regal nastere, #Kate spital, #Kate travaliu, #Kate internata, #Kate Middleton naste , #Kate Middleton