Kate Middleton a scris un articol pentru Huffington Post - Michelle Obama reactioneaza

Miercuri, 17 Februarie 2016, ora 22:56
6685 citiri
Kate Middleton a scris un articol pentru Huffington Post - Michelle Obama reactioneaza
Foto: Twitter/Kensington Palace

Bolile si problemele mintale nu ar mai trebui privite ca un "tabu", a scris miercuri ducesa de Cambridge, Kate Middleton, pe website-ul versiunii britanice a publicatiei Huffington Post, unde a intrat, pentru o zi, in pielea unui jurnalist.

Ducesa marturiseste in articol ca ea si sotul ei, printul William, "nu ar ezita" sa ceara ajutor daca George sau Charlotte, copiii lor, ar avea nevoie, arata BBC.

La articolul ducesei a reactionat si prima doamna americana, Michelle Obama, care s-a aratat placut impresionata de faptul ca sotia printului William a abordat subiectul, schimband astfel felul in care sunt vazute bolile mintale.

Kate Middleton, redactor-sef pentru o zi la Huffington Post

In putinul timp petrecut in pielea unui jurnalist, ducesa s-a intalnit cu patru copii filmati pentru cateva inregistrari "motivationale", postate ulterior pe Huffington Post, sub titlul "Adevarul adevarat".

Kate a deplans situatia copiilor cu probleme mintale, unii mai mici de cinci ani, care nu sunt indeajuns de puternici emotional, nu detin limbajul sau increderea pentru a cere ajutor. In plus, faptul ca subiectul e inca unul tabu, face ca si adultii sa nu ceara ajutorul pentru copiii lor.

"Speram sa-i incurajam pe George si pe Charlotte sa vorbeasca despre sentimentele lor, sa-i ajutam sa fie sensibili, sa-si sprijine prietenii pe masura ce cresc. Stim ca nu e o rusine ca un copil sa se chinuie cu propriile emotii sau sa sufere de o boala mintala", scrie ducesa in articol, afirmand ca daca propriii copii vor avea nevoie de ajutor, ea si William nu vor ezita sa-l ceara.

In replica la cele afirmate de ducesa, Michelle Obama a afirmat: "Ducesa de Cambridge e o voce puternica in ceea ce priveste multe subiecte importante si ma bucur ca s-a folosit de aceasta zi, ca editor invitat, sa vorbeasca despre bolile mintale, mai ales despre sanatatea mintala a copiilor, despre milioanele de oameni care sufera in tacere".

Aceasta continua, abordand subiectul in aceeasi maniera si afirmand ca a cere ajutor nu este "un act de slabiciune", ci "unul de putere".

Atat ducesa de Cambridge, cat si prima doamna a SUA sustin tot felul de cauze umanitare, sotia lui Barack Obama pledand de ani buni pentru alimentatie sanatoasa si miscare.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Kate Middleton jurnalist Huffington Post, #Kate Middleton Huffington Post, #Kate Middleton boli mintale, #Kate Middleton Michelle Obama , #Kate Middleton