Medicul care a mosit-o pe Kate si-a amanat pensionarea pentru bebelusul regal

Marti, 23 Iulie 2013, ora 08:57
4068 citiri
Medicul care a mosit-o pe Kate si-a amanat pensionarea pentru bebelusul regal

Daca bebelusul regal nu s-ar fi nascut luni, probabil ca Marcus Setchell ar fi jucat golf, la pensie. Dar medicul ginecolog al familiei regale si-a amanat pensionarea tocmai pentru a o asista pe ducesa de Cambridge la nastere.

In varsta de 69 de ani, dr. Marcus Setchell si-a petrecut ultimii 20 de ani fiind medicul ginecolog al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

El este, potrivit MSN, cel care i-a salvat viata contesei de Wessex, atunci cand aceasta a suferit complicatii, in timpul unei sarcini, decizand sa-i faca de urgenta cezariana.

Tot Marcus Setchell este cel care i-a facut Camillei, ducesa de Cornwall, o histeroctomie, in 2007.

The Mirror scrie ca, in ciuda anuntului retragerii dupa nasterea copilului lui Kate si a lui William, probabil ca medicul regal va asista la nasterea urmatorilor mostenitori ai familiei regale.

Parent Dish reaminteste o declaratie recenta a medicului, care a spus ca n-a mai pus alcool in gura de o luna, pentru a fi pe deplin pregatit pentru nastere. Marcus Setchell a fost asistat de un alt ginecolog faimos in Marea Britanie, Alan Farthing.

BBC relateaza ca, la scurt timp dupa nastere, Marcus Setchell a declarat ca noul membru al familiei regale este "un copil minunat si frumos".

Bebelusul s-a nascut luni, la ora locala 16.24 (18.24, ora Romaniei) si a avut la nastere greutatea de 3,79 kilograme. Printul William a asistat la nastere.

Kate Middleton a nascut: Primul nepot al mostenitorului tronului Marii Britanii este un baiat

"Alteta Sa regala Ducesa de Cambridge a nascut cu bine un fiu la ora 16.24 (18.24, ora Romaniei). Bebelusul cantareste 3,79 kilograme. Ducele de Cambridge a asistat la nastere. Regina, ducele de Edinburgh, printul de Wales, ducesa de Cornwal, printul Harry si membrii celor doua familii au fost instiintati si sunt foarte fericiti de aceasta veste.

Alteta Sa regala si copilul se simt bine si vor ramane la spital pe durata noptii", a comunicat Palatul Buckingham in urma cu scurt timp.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#medic ginecolog familia regala, #medic nastere Kate Middleton, #medic nastere bebelus regal , #Kate Middleton
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Eleganta expresie: "Medicul care a mosit-o ..." ?!?!?