Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Nunta secolului: Vezi unde isi petrec luna de miere printul William si Kate

Miercuri, 27 Aprilie 2011, ora 23:04
5736 citiri
Nunta secolului: Vezi unde isi petrec luna de miere printul William si Kate

Zvonul, raspandit pe la noi, ca printul William si viitoarea sa sotie, Kate, sunt tentati sa-si petreaca macar o parte din luna de miere in Transilvania noastra, la Viscri - localitate indragita de printul Charles - nu se confirma.

Potrivit Daily Mirror, destinatia aleasa de cuplul princiar este una cu mult mai exotica. Planurile sunt deja facute, iar locul pe care si l-au ales este Insula Lizard Island, amplasata in Marea Bariera de Corali, aflata in apele Australiei.

Ca o curiozitate, in traducere romaneasca, Lizard Island inseama Insula Soparlelor, iar numele este dat tocmai datorita unui numar mare de soparle care misuna de-a lungul litoralului, ca o atractie inofensiva, intrucat nu sunt periculoase si nici nu se apropie de om.

Insula, descoperita de James Cook in anul 1770, este o cunoscuta destinatie pentru amatorii de vacante pretentioase, faima ei internationala fiind legata de splendoarea coralilor si posibilitatile multiple pentru cei ce doresc sa faca scufudari si sa admire farmecul adancurilor.

Mirele va trece pragul cu mireasa in brate

De altfel, asa cum citeaza acelasi portal, printul a avut in vedere de mai multa vreme aceasta destinatie pentru luna de miere, declarandu-se nu odata facscinat de scufundarile in mijlocul coralilor.

Presa britanica aminteste ca in acelasi loc si-a petrecut uneori vacantele si tatal printului William, inante de casatoria lui cu Lady Di.

Demararea spre destinatia de miere nu poate avea loc insa imediat. Regulile protocolului trebuie respectate, iar acesta nu permita ca noaptea nuntii sa se petreaca in alta parte, decat in palatul Buckingham.

Presa britanica insista asupra cutumei care obliga mirele sa treaca pragul apartamntului nuptial, cu mireasa in brate - obicei vechi si la altii, nu numai la noi.

In continuare, ei vor mai ramane cateva zile in Scotia, la castelul Balmoral, respectand deasemenea obiceiuri regale britanice ale caror origini se pierd departe, peste secole.

O panorama de vis

Presa britanica precizeaza ca tinerii casatoriti vor face un zbor de 24 ore, probabil cu un aparat al companiei British Airways.

Si-au programat deja o vila de lux, platita cu 2.000 lire pe noapte, inclusiv piscina si cu o panorama spre ocean, desfasurata cu o deschidere de 270 grade. Terasele vilei au perspective spre Anchor Bay, Insula Osprey si Sunset Beach.

Insula dispune de 24 plaje private, ofera superbe conditii naturale, telefonul mobil nu este permis si, pentru a evita orice aglomeratie, administratia se ingrijeste ca niciodata sa nu se afle mai mult de 80 vizitatori pe aceasta minunata locatie.

Presa apreciaza ca dupa trecerea evenimentului, multe perechi de tineri casatoriti isi vor propune, ca ideal al lunii lor de miere, un sejur costisitor pe Insula Soparlelor.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#luna miere Kate William, #nunta Printul William Kate , #Kate Middleton