Printul William si sotia sa, criticati - nu au stofa de suverani

Sambata, 25 Ianuarie 2014, ora 20:19
5506 citiri
Printul William si sotia sa, criticati - nu au stofa de suverani

Potrivit afirmatiilor recente ale unui istoric britanic, parintii printului George sunt celebri asemenea cuplurilor de vedete ale prezentului, fara a avea insa nimic din prestanta unor adevarati monarhi.

Nu este pentru prima data cand apar astfel de critici. In urma cu aproape un an, romanciera Hilary Mantel o cataloga pe Kate Middleton drept o "papusa fara personalitate". Acum, un alt istoric vine cu afirmatii deloc flatante la adresa tanarului cuplu, potrivit Daily Mail.

Astfel, potrivit lui Christopher Lee, istoric si fost corespondent pentru BBC, Kate si William nu "valoreaza" mai mult decat cuplul Beckham.

"I-as pune in acelasi cos. Nu sunt decat vedete. Le place sa vorbeasca despre copii, sa faca lucruri obisnuite. Sunt obisnuiti", spune Christopher Lee.

"Din epoca victoriana, familia regala are aceasta latura imperiala interesanta, pe care nu o regasim la Kate si William. Dupa parerea mea, Kate va fi o regina stearsa", mai adauga Christopher Lee, care in cartea sa intitulata "Monarchy Past, Present... And Future?" face si alte previziuni interesante.

Astfel, autorul spune ca nu se considera republican, insa crede ca lucrurile se vor schimba in ceea ce priveste monarhia: printul George probabil va indeplini o functie publica, insa greu de crezut ca va mai fi un rege traditional, la modul in care este perceput astazi acest rol.

Revenind la printul William si la sotia acestuia, Christopher Lee remarca ca "efectul Kate se simte mai degraba in moda", iar cei doi formeaza un cuplu "care nu are nimic special".

Neposedand aceasta "prestanta de sorginte imperiala", istoricul respectiv considera ca monarhia britanica isi va pierde din stralucire si influenta cand coroana britanica va ajunge la William si Kate: "Cand se vor apropia de cinzeci de ani, vor fi asemeni celorlati monarhi europeni, cum sunt cei din Danemarca sau Belgia: oameni simpatici, dar plictisitori si fara influenta".

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#William Kate criticati, #William Kate Middleton cuplu anost, #duce ducesa Cambridge critici , #Kate Middleton