Regula incalcata de familia britanica: Premiera la botezul printesei Charlotte

Duminica, 05 Iulie 2015, ora 20:44
10870 citiri
Regula incalcata de familia britanica: Premiera la botezul printesei Charlotte
Foto: Hepta.ro

Selfie-urile au fost permise cu prilejul botezului printesei Charlotte, care a avut loc duminica dupa-amiaza, fiind incalcata astfel o regula traditionala care interzice publicului sa ii fotografieze pe membrii familiei regale britanice in timp ce merg la biserica.

Botezul printesei Charlotte a avut loc duminica dupa-amiaza, in biserica St. Mary Magdalene din Sandringham, iar fotograful oficial al evenimentului a fost celebrul Mario Testino. El a realizat si fotografiile oficiale de la logodna printului William cu Catherine Middleton in 2010.

Printesa Charlotte va fi botezata cu apa din raul Iordan

Cu prilejul botezului, printul William, sotia lui, ducesa Catherine, si cei doi copii ai lor, Charlotte si George, au putut fi vazuti pentru prima data impreuna in public.

La ceremonie au participat regina Elizabeth II a Marii Britanii si sotul ei, ducele de Edinburgh, parintii ducesei Catherine, Carole si Michael Middleton, sora si fratele acesteia, Pippa si James Middleton, dar si printul Charles de Wales, tatal printului William, si sotia acestuia, ducesa de Cornwall. Totusi, de la aceasta ceremonie traditionala a lipsit printul Harry, fratele mai mic al printului William, care se afla in prezent in Africa.

Desi ceremonia a fost una privata, admiratorilor familiei regale britanice le-a fost permis accesul in zona din jurul bisericii St. Mary Magdalene din Sandringham. Astfel, publicul a putut sa o vada pe micuta printesa si pe ceilalti membri ai familiei regale britanice atat la venirea la ceremonie, cat si la plecarea de la serviciul religios.

Se incalca o regula

Admiratorii familiei regale britanice au putut sa faca in acest context selfie-uri si fotografii cu membrii familiei britanice, incalcandu-se astfel o regula traditionala care interzice publicului sa ii fotografieze pe membrii familiei regale britanice in timp ce se duc la biserica. Aceasta restrictie este ridicata, in general, doar in ziua de Craciun.

Insa printul William si sotia sa, ducesa Catherine, care de obicei tin foarte mult la respectarea intimitatii lor, au cerut ca aceasta regula sa fie relaxata cu prilejul botezului fiicei lor. Astfel, oamenii au putut sa faca fotografii cu ducele si ducesa de Cambridge si cu cei doi copii ai lor, printesa Charlotte si printul George.

"Daca oamenii doresc sa faca fotografii pentru uzul personal, sunt invitati sa le faca", a transmis Kensington Palace.

Este de asteptat ca botezul printesei Charlotte sa fie cel mai mediatizat eveniment de acest fel din istoria familiei regale britanice.

Printesa Charlotte, care s-a nascut pe 2 mai, ocupa locul al patrulea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, dupa bunicul - printul Charles, tatal - printul William si fratele ei mai mare - printul George.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#regula incalcata botez printesa Charlotte, #botez printesa Charlotte, #boteza familie regala Marea Britanie , #Kate Middleton