S-a nascut bebelusul regal - Kate si William, felicitati pana in Statele Unite (Video)

Marti, 23 Iulie 2013, ora 11:07
2330 citiri
S-a nascut bebelusul regal - Kate si William, felicitati pana in Statele Unite (Video)

Mult-asteptatul bebelus regal, fiul printului William si al sotiei sale, Catherine Middleton, s-a nascut luni dupa-amiaza, iar reactiile nu au intarziat sa apara.

La scurt timp dupa nasterea bebelusului regal, printul Charles, devenit bunic pentru prima oara, a anuntat ca este extrem de fericit.

"Atat eu cat si sotia mea suntem extrem de fericti de nasterea primului meu nepot. Este un moment incredibil de special pentru William si Catherine si suntem incantati pentru ei in ceea ce priveste nasterea baietelului lor", spune Printul Charles intr-un comunicat de presa, citat de Mirror.

Kate Middleton a nascut: Primul nepot al mostenitorului tronului Marii Britanii este un baiat

La randul sau, premierul Marii Britanii, David Cameron, a precizat ca nasterea bebelusului regal, primul copil al printului William si al sotiei sale, Catherine, este un moment important in viata natiunii britanice.

"Este un moment important din istoria natiunii noastre, dar presupun ca, mai presus de toate, este un moment minunat pentru un cuplu iubitor care s-a ales cu un baietel. Sunt incantat pentru cei doi, acum ca s-a nascut copilul lor. Intreaga tara va sarbatori", a punctat prim-ministrul.

La randul sau, Barack Obama a tinut sa ii felicite pe Kate si William. "Eu si Michelle suntem atat de incantati sa felicitam ducele si ducesa de Cambridge pentru nasterea primului lor copil", a spus liderul american, citat de Huffington Post.

In plus, pentru acets eveniment, Obama a postat pe pagina de Facebook o imagine care il infatiseaza cu un bebelus.

Mult-asteptatul bebelus regal, fiul printului William si al sotiei sale, Catherine Middleton, s-a nascut luni dupa-amiaza, la spitalul St Mary's din Londra, acelasi in care Lady Diana i-a adus pe lume pe cei doi fii ai sai.

Nepotul printului Charles s-a nascut la ora 16:24, ora locala (ora 18:24, ora Romaniei - n.red.), avand o greutate la nastere de 3,7 kilograme.

Atat ducesa de Cambridge cat si cel mai nou mostenitor al tronului britanic se simt bine si vor ramane in spital peste noapte. Kate a intrat in travaliu inainte de ora 6:00 (ora 8:00, ora Romaniei - n.red.), luni dimineata, cand a si ajuns la spital.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#bebelus regal reactii, #Kate Willaim felicitati bebelus, #Obama reactie bebe , #Kate Middleton