Vlad Tepes, mineri si un maturator, in arborele genealogic al bebelusului regal britanic (Video)

Sambata, 06 Iulie 2013, ora 22:40
8620 citiri
Vlad Tepes, mineri si un maturator, in arborele genealogic al bebelusului regal britanic (Video)

Chiar inainte ca bebelusul familiei regale britanice sa se nasca, specialistii in genealogie ii cerceteaza arborele familial, iar descoperirile lor sunt pline de surprize.

Originile bebelusului se intind de la o simpla actrita din Paris si pana la printul Dracula al Romaniei, ajungand si la un sultan care a trait in Sevilla, Spania, descendent al profetului Mohamed, potrivit Fox News.

Arborele genealogic al tatalui printului William are o legatura stransa cu regii germani, dar si cu suveranii din Grecia, Danemarca, Suedia, Rusia, Austria si Spania.

Familia regala britanica se numea Saxe-Coburg-Gotha pana in 1917, data de la care a optat pentru numele de Windsor.

Din partea mamei, arborele genealogic cuprinde reprezentanti ai clasei muncitoare vechi din nordul Angliei, spune Scott Steward, membru al New England Historic Genealogical Society (NEHGS) si autor al unei carti despre arborele genealogic al familiei lui Catherine Middleton, publicata in 2011.

Arborele genealogic al mamei include mineri, brutari, servitoare si un maturator.

In arborele genealogic s-a mai regasit si un anume Arthur Lupton, care l-a invatat limba germana pe cunoscutul poet si om de stiinta Johann Wolfgang von Goethe.

Ceea ce este insa si mai neasteptat in arborele familiei regale este linia de descendenta a reginei Maria, sotia regelui George al V-lea, care a condus in perioada 1910 - 1936. Regina Maria are origini in zona Transilvaniei, ceea ce ne duce direct in secolul al XV-lea, in perioada in care a trait Vlad Tepes, a carui figura inspaimantatoare l-a inspirat pe scriitorul britanic Bram Stoker.

O alta descoperire in arborele genealogic este si Hyacinthe-Gabrielle, o actrita de la Palais Royal din Paris, care a fost adusa in Anglia in timpul revolutiei de catre sotul ei, marchizul Wellesley.

Daca avem in vedere o femeie din Anglia, adepta a religiei protestante, nascuta in 1639 in regiunea franceza Poitou, se pare ca bebelusul familiei regale ar fi un var indepartat al fostului presedinte francez Francois Mitterrand. De asemenea, prin mama acestei femei, se pare ca exista o legatura si cu primul presedinte al Statelor Unite ale Americii, George Washington.

Prin intermediul bunicii Diana, bebelusul regal are o legatura si cu familiile lui Winston Churchill si cu cea a lordului Marlborough.

Pe linia celebritatilor, exista legaturi cu actrita americana Ellen DeGeneres si regizorul britanic Guy Ritchie, fostul sot al Madonnei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prințul Harry, lăsat fără pază când vizitează Marea Britanie. Trebuie să achite din propriul buzunar pentru protecție
Prințul Harry, lăsat fără pază când vizitează Marea Britanie. Trebuie să achite din propriul buzunar pentru protecție
Justiţia britanică, care în februarie a refuzat să îi acorde prinţului Harry protecţie poliţienească sistematică în timpul vizitelor sale în Marea Britanie, a respins luni, 15 aprilie,...
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
#familia regala britanica, #arbore genealogic familia regala, #origini copil Kate Middleton, #descendenti familia regala britanica , #Kate Middleton