Kenya, destinatia cea mai probabila pentru luna de miere a lui Will si Kate

Sambata, 30 Aprilie 2011, ora 14:38
1892 citiri
Kenya, destinatia cea mai probabila pentru luna de miere a lui Will si Kate

Destinatia aleasa pentru luna de miere a printului William si a sotiei sale, Catherine, ramane un secret bine pastrat, tanarul cuplu incercand sa ia o pauza dupa ce nunta lor a fost in atentia publicului din intreaga lume.

Printre destinatiile exotice pentru care ar putea opta William si Kate se numara Caraibele, Australia, Kenya sau Iordania, relateaza Daily Mail. Sambata dimineata, Kenya era favorita la agentiile de pariuri, cu sanse de 3 la 1.

Insa cuplul regal ar putea continua cu tema britanica ce le-a marcat nunta si si-ar putea petrece macar o parte din vacanta in Scotia, unde atat regina, cat si printul de Wales au resedinte private.

Pe de alta parte, se stie ca printului William ii place foarte mult Africa si s-ar afla pe teren sigur, din punct de vedere romantic, daca si-ar duce sotia in Kenya, unde a cerut-o in casatorie anul trecut.

Si Iordania, cu numeroasele sale locuri istorie, a fost prezentata drept o posibila destinatie. Tara din Orientul Mijlociu ar raspunde laturii nostalgice a lui Kate, care a petrecut acolo doi ani din viata, alaturi de familia sa, atunci cand era copil.

Daca incearca sa scape de atentia presei, o insula izolata din Caraibe ar putea fi o alegere buna. Bequia si insula Necker sunt usor de securizat, la fel ca si Mustique, unde parintii lui Kate, Carole si Michael Middleton, sunt oaspeti frecventi.

Si insula Lizard, din Australia, a fost vehiculata pentru luna de miere, dar, tinand cont de faptul ca William va trebui sa se intoarca la indatoririle sale de pilot in doua saptamani, o calatorie atat de lunga este putin probabila.

Ei ar putea fi tentati si de Chile, tara unde ambii au petrecut un timp inainte de universitate.

In urma cu 30 de ani, parintii lui William si-au petrecut prima parte din luna de miere la Romsey, in Hampshire. A doua parte a vacantei si-au petrecut-o la bordul iahtului regal Britannia. Ei s-au imbarcat din Gibraltar si au vizitat Algeria, Tunisia, Sicilia, insulele grecesti si Egiptul.

Printul Charles si Diana si-au incheiat luna de miere in Scotia, unde au petrecut timp alaturi de restul familiei regale, la Balmoral.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#luna miere Kate William, #luna miere cuplu regal , #nunta